Opel Insignia
Re: Opel Insignia
Mě se osobně na ní líbí ty světla - je to sice diody alá Audi, ale vypadá to moc pěkně. Vzala sem radši ofiko fotky od Opla, mě se to v noci takhle krásně vyfotit nepodařilo
.

Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Jo, je to auto jako kráva! Mě na ní bere ta barva, to byl asi největší boj.
Opel eye nemá, to bylo strašně předražený (budou muset stačit vlastní oči
), táta si do toho dal asi milión různejch příplatkovejch bezpečnostních systémů, čimž vyčerpal rozpočet, jemu na nějakym displayi zas tak nezáleží a navíc je to nějakejch 60 tisíc navíc za tu navi no...
Opel eye nemá, to bylo strašně předražený (budou muset stačit vlastní oči

Aha tak to chápu. Já myslel, že takhle velká černá plocha u vnitřního zrcátka rovná se oplí oko
Tak sem aspoň chytřejší.

Nerovná no, je to příplatkovej elektronickej systém, bohužel standart to neni ani náhodou.
Ale jednu věc k tomu teda mám - z fabriky to přijelo vevnitř nablejskaný, fakt to šajnilo..ale ta plocha těch čudlíků je tak lesklá, že je na tom vidět každej otisk prstů, celkem špatně se to udržuje.
Ale jednu věc k tomu teda mám - z fabriky to přijelo vevnitř nablejskaný, fakt to šajnilo..ale ta plocha těch čudlíků je tak lesklá, že je na tom vidět každej otisk prstů, celkem špatně se to udržuje.
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Nadherne ...
Este ak by to bolo 4 alebo 5 dv. tak to by bolo super ... Skoda toho displaye ...
Prajem pekny vecer.
M.
Nadherne ...
Este ak by to bolo 4 alebo 5 dv. tak to by bolo super ... Skoda toho displaye ...
Prajem pekny vecer.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

Kraska kraska. Podle me je tahle barva nej.
A kombika bych taky bral.

Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Ta barva se mi tkay líbí ze všech nejvíc, ale skoro jsme se díky barvě porvaliFila78 píše:Kraska kraska. Podle me je tahle barva nej.A kombika bych taky bral.

Cerna ne!!!!!!!!!!!!!!
To je barva pro rakvace. 

Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Ale prd, cerna je super na vetsine aut, das folie a koupis si frak a jedes 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Je ale fakt, že na černá nedá tomuhle autu vyniknout...nějakejm autíčkům to prostě sedí, jinejm prostě ne. A ten případ je podle mě Insignia.