Ne neQ-čko píše:efekt a ucel

Ne neQ-čko píše:efekt a ucel

Frydex píše:Ne neQ-čko píše:efekt a ucel

Pardon, som myslel, ze to mas ako jakubino. Pri vyssich rychlostiach to musi ale asi plieskat, ako plienka v okne, nie?Q-čko píše:Mironto a ty kde vidis ze to je pripevnene o naraznik????Je to na vyztuhe treba lespie pozerat, prva foto......

jasne ze ale jato nepocujem, pac mam kurva hlasno hudbumironto píše:Pardon, som myslel, ze to mas ako jakubino. Pri vyssich rychlostiach to musi ale asi plieskat, ako plienka v okne, nie?Q-čko píše:Mironto a ty kde vidis ze to je pripevnene o naraznik????Je to na vyztuhe treba lespie pozerat, prva foto......

Som nevedel ze si davas plienku do okna naco to je dobre,stej farby odhanas muchy, ci?
 Som nevedel ze si davas plienku do okna naco to je dobre,stej farby odhanas muchy, ci?  
Plienka v okne bola standard vybava skoda 120 a dieta v aute. Tak ale pocitam, ze dnes by si uz aj na to zohnal slnecne clony.Q-čko píše:Som nevedel ze si davas plienku do okna naco to je dobre,stej farby odhanas muchy, ci?
Aj ja som jazdil, ale uz je vymenene. Najvacsie stastie bolo, ze sme dorazili z vyletu v Rakusku, zaparkovali a ..... na druhy den uz len smer servis.Q-čko píše:...jazdim na zlom spojkovom lozisku uz 3 roky ... stale nie a nie na odtah

| Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |