Moje "černé zlobidlo"
Re: Moje "černé zlobidlo"
Já jsem tenhle problém se Zdendou přímo neřešil, protože jsem to nebral jako hlavní problém a spíše mě mile překvapilo, že je to pryč, to by ses musel zeptat asi přímo jeho, jestli tě třeba tenhle problém také trápí. Nevím jestli pomohla celková dekarbonizace motoru + vyčištění škrtící klapky, nebo co vlastně problém vyvolávalo, nejsem mechanik spíš je to záliba, takže sám přesně nevím, ale pokud se zeptáš jeho myslím, že ti dá více variant co to může způsobovat.
- Reklama
Re: Moje "černé zlobidlo"
Tak olej zatím drží a neubývá což je parádní zjištění a ani "nezčernal" jako jeho předchůdci
(třeba po 1dny používání
), tak jsem se rozhodl udělat si (zřejmě až po vánocích) menší radost a pořídit nové radio, 30mp3 nehraje bůhví jak (možná i docela slabě), jsem se rozhodl jít do tohohle
http://www.eonon.com/Car-GPS/Specific-C ... M5156.html
Má někdo případnou zkušenost ? Btw jen bych se chtěl zeptat jestli někdo bude vědět, děla se ve verzích grey,silver,black černá je nejhezčí, tak bych se chtěl zeptat na kolik vyjde černej středovej panel?
Protože nevím jestli grey verze bude odpovídat té ktrerá se používala na středovej panel
Díky za případné odpovědi

Má někdo případnou zkušenost ? Btw jen bych se chtěl zeptat jestli někdo bude vědět, děla se ve verzích grey,silver,black černá je nejhezčí, tak bych se chtěl zeptat na kolik vyjde černej středovej panel?
Protože nevím jestli grey verze bude odpovídat té ktrerá se používala na středovej panel

Díky za případné odpovědi