Osazoval jsem jen dvě tlačítka a to "+" a "reset". Tlačítko "-" jsem nedělal, neb je podle mě k ničemu a ani na originální páčce jsem to nikdy nepoužíval.
Zas je vidět pěkná práce zlatých českých ručiček.
Konečně bude využití pro skoro bezcené levé páčky blinkru. S takovou po nich začne být brzo scháňka
Mohl bys prosím pro případné další bastlíře doplnit zhruba schémátko zapojení, jaké byly použity odpoty, případně odkazy na doučástky. Díky.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
@x-father: Len zo zaujímavosti. Na to lepenie spínačov si použil tavnú pištol? Apoň podľa fotiek mi to príde že hej. Problém je v aute že sa to lepidlo v lete taví pri vykúrenom aute od slnka, tak aby sa ti to nerosypalo ak to je ono
A ešte otázka: Páčka sa len vytiahne s pod volantu? Alebo je tam aj nejaká západka ktorú treba uvoľniť? Minule som to skúšal vytiahnuť a bál som sa či nmiečo neutrhnem tak som to nechal tak.
Marek - vytrhneš gumovou přírubu okolo páčky a tuším zespodu je otvor, to kterého když zasuneš tenoučký šroubováček (já použil maličký imbus klíč) tak uvolníš západku a páčku snadno vytáhneš.
Tohle provedení ani umístění se mi moc nelíbí, výrobce věděl, proč umístil tlačítka tak, jak jsou, ze strany páčky a částečně skrytá, tady bude potřeba dávat si pozor, aby se nepouštěla světelná houkačka a mačkat páčku z obou stran, pak se mi nelíbí mrňavá doteková plocha spínačů.
Škoda že autor nedoplnil schéma zapojení a sám se připravil o komfortní návrat ke zvolené rychlosti absencí třetího tlačítka.
Astra H Z19DT caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE
@honzap: Ďakujem za radu. Ja mám inak originál páčku, len rád všetko rozoberám. Ale čo ma trápi, že tlačidlá + a - idú dosť ztuha, zato tlačidlo RESET ide úplne v pohode. To tak má byť? Na firemnej Fabii som bol zvyknutý že všetky tlačidlá šli ľahko.
Inak nápad vyrobiť si vlastnú páčku sa mi páči, tiež rád doma bastlím veci. Ale tie tlačidlá by som dal určite zboku tak ako je originál, pokiaľ by to šlo. U seba ale uvažujem niečo spraviť s tými orignál tuhými tlačidlami čo tam sú.