Já netvrdím že jezdím bez pásů,jen v určitých situací kdy popojedeš 100 metrů a zastavíš tak mě to obtěžuje z toho důvodu to chci deaktivovat.Nikdo neřekl že se v autě chci zabít a pás si vemu ve svém vlastním zájmu i bez pípátka Dávám přednost nejjednodušší cestě s možností co nejrychlejšího vrácení zpět do původního stavu (např.prodej auta),ale zase třeba koncovku z jiného pásu tam mít nechci
Podivat se do sbernice pod sedadlen spolujezdce,jestli je tam konektor osazeni sedadla,ale ted sakra nemuzu si vzpomenout jakou ma barvu. Mozna poradi nekdo kdo si to pamatuje.
Myslím, že někde tady na foru je fotka, měla by to být na té sběrnici prostřední pozice, ale ještě mi porad jak to otevřít tu sběrnici, nějak mi to nejde
OPEL ASTRA H - 1.7 CDTI - 74 kW - 2006 - CD30 MP3 - OP-COM
Prostredni to je asi vyhrev sedadel.Sbernici rozeberes po uvolneni oranzove pojistki a to tim zpusobem ze ji potlacis tak 10mm smerem k zadnim sedadlum,potom ji chytnes celou s plastem ve kterym je osazena a potahnes k sobe tak 15mm a jak budes tahat tak se Ti sbernica zacne pootvirat.
Tak ve výpisu nic takového nemám, ale od dřívějšího majitele tam jsou dodělávané různé věci. A nevím co dělám špatně, ale pojistku z té sběrnice vycvaknu, ale víc mi to nejde rozdělat nechci za to rvát, abych to neulomil
OPEL ASTRA H - 1.7 CDTI - 74 kW - 2006 - CD30 MP3 - OP-COM