Bluetooth - CD400

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
tomaskristof

Bluetooth - CD400

Příspěvek od tomaskristof »

Zdravím,
dnes jsem si pořídil Astru v Německu. Je to rok 2011/12, takže předpokládám, že je to Astra J. Zkoušel jsem to hledat, jak na googlu a i tady, tak mě neukamenujte, prosím. Středový panel mám vybavený CD-400 a multifunkční volant, který na pravé straně má kromě hlasitosti a ztišení také zvednutí telefonu.

Měl jsem dojem, že tahle edice bluetooth má, ale když procházím menu nemůžu najít nastavení telefonu/bluetooth. V příručce to v je u 400 v menu nabízené, takže jsem z toho jelen. Můžete mě to osvětlit? Jestli tam ten bluetooth přijímač je a teď je potřeba to doinstalovat nebo někdo šetřil a vůbec si ho nepořídil...popřípadě ho nějak "vmontovat" ;)

Děkuji za odpověď a omlouvám se za neznalost, doslova jsem teď sjel z dálnice
Reklama

tomaskristof

Re: Bluetooth - CD400

Příspěvek od tomaskristof »

a teď jsem si všimnul, že jsem ve špatným fóru.

Prosím smazat, omlouvám se...
RomanK
Kontaktovat uživatele:

Re: Bluetooth - CD400

Příspěvek od RomanK »

Panely ovládání rádia jsou stejné, proto jsou na něm tlačítka, ale pro BT je třeba mít nainstalovaný ve voze modul telefonu. Jestli je nebo není se dá zjistit z RPO kódů k vozidlu, nebo podle EPC a nebo je v krytu u střešní lampičky zapojený mikrofon. ;)
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Odpovědět