Auto roku 2010
Re: Auto roku 2010
Souhlas, že Astra I je fakt blbý. Ale s tim měli počítat už na začátku, když vymejšleli celou modelovou řadu, muselo jim bejt jasný, že od efka k íčku neni tak daleko a jednou na to dojde řada.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Astra je nastupcem Kadeta. Ten mel modelovou radu ABCDE, Astra pak pokracovala FGH a ted teda to I.
Aha, to jsem nevěděla. Když jsme doma měli Kadetta kdysi, tak jsem ještě seděla vzadu v sedačce, takže si z toho moc nemapatujux-father píše:Astra je nastupcem Kadeta. Ten mel modelovou radu ABCDE, Astra pak pokracovala FGH a ted teda to I.

To si sedela v strede prilepená na operadlách predných sedadiel (tak sedávali moje dcéry) - sedačky ešte neboli 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Já sem sedávala v sedačce jako už větší, v takovýtý jen pod zadek. Ale úplně zezačátku jsme fakt seděli s bráchou nalepený na předních sedadlech a okusovali jsme je. Ale zase nemysli si, já sem 87 ročník...
Tak to si presne medzi mojimi dvoma dcéruškami 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Skoda, tak neva alespon ten zlaty volant v Nemecku mame ve tride kompaktnich vozu. 

Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Třetí místo je slušné...
A ke značení, logicky po H následuje I, ale prodejci již mají v nabídce Astru J. I tedy z nějakých příčin přeskočili...
http://www.srba.cz/opel/index.php?actio ... n&id=28599
A ke značení, logicky po H následuje I, ale prodejci již mají v nabídce Astru J. I tedy z nějakých příčin přeskočili...
http://www.srba.cz/opel/index.php?actio ... n&id=28599