Dotaz na nosic kol Wjenzek

Co se jinam nehodí pište sem
beavis

Dotaz na nosic kol Wjenzek

Příspěvek od beavis »

Cau vsichni, rozhlizim se po novem nosici kol na tazne zarizeni, tak mam dotaz, jestli nekdo z Vas nema zkusenosti s nosici kol Wjenzek, konkretne Alfa 3+1. Zajima me hlavne jak na nem drzi kola a hlavne take jak drzi samotny nosic na kouli ;-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Reklama

BikerMarius

Re: Dotaz na nosic kol Wjenzek

Příspěvek od BikerMarius »

Ahoj, nemam žádnou ale pak dej vědět jak to funguje.
Opel Astra H Caravan Z19DT
Moje Astra
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =41&t=4563
beavis

Příspěvek od beavis »

O.K. Mel jsem pujceny Thule 929 a parada, ale ta cena :x Proto spis koukam po alternative a Wjenzek je v uzsim vyberu. Jeste jsem koukal na Peruzzo a Hakr, ale....... no Wjenzek mi prijde nejlepsi :-) I kdyz kazdej ma svoje..... ;-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
honzap

Příspěvek od honzap »

To nejsložitější (vybrat mezi střechou a koulí) jsi udělal, já jsem tedy jednoznačně střechovej, ale to nehraje roli.
Ale už bych si nekoupil nic s komplikovanou montáží a nakládáním, sice člověk nadává, když to kupuje, ale pak už je to pohodička.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
pueblo

Příspěvek od pueblo »

Jarouši stav se u mě, půjčím Ti na zkoušku Thule a už nebudeš chtít jinak :mrgreen:
A hlavně, ještě jsi mi neukázal Jéčko :cry:
beavis

Příspěvek od beavis »

Diky Pajo diky na nabidku 8-) Thule je proste mazec! Ale ty prachy co za to chtej je taky mazec :D Chtel bych drzak na 4 kola a to jsem u Thule na 12000 Kc bez adapteru na ctvrty kolo :-( A to me sere :mrgreen: Cili pokoukavam po nejaky alternative, ktera samozrejme bude taky makat, jen bude o dost levnejsi.
A neboooj, stavim se u tebe. Mimochodem, dneska jsem byl v UL, ale nemel jsem moc casu, tak priste ;-)
beavis

Příspěvek od beavis »

honzap píše:To nejsložitější (vybrat mezi střechou a koulí) jsi udělal, já jsem tedy jednoznačně střechovej, ale to nehraje roli.
Ale už bych si nekoupil nic s komplikovanou montáží a nakládáním, sice člověk nadává, když to kupuje, ale pak už je to pohodička.
Doposud jsem vozil kola na strese ale s prichodem Jecka jsem rekl dost, je na case udelat zmenu :D Nechal jsem dat na auto tazny, pujcil si nosic Thule a...... no proste je to parada 8-) Ale tim nechci rict ze to na strese nejde, naopak! Spolecne s drzakem kol Thule 591 vse fungovalo k maximalni spokojenosti. Takze nejsem z tech, kteri by prevazeni kol na strese zatracovali. Navic velkou vyhodou je ze je to cenove dostupnejsi jak nosic na kouli! Takze oba systemy maji sve, ale zadny z nich neni spatny, jen je kazdy trosku jiny ;-)
peter13675

Příspěvek od peter13675 »

4 kola do zadu na tazne to uz musí byt dost velka zataz/paka na zadne tlmice/pruziny
je to v pohode ?
beavis

Příspěvek od beavis »

Ja jsem to jeste nezkousel, ale vloni jsem se vezl v Yeti prave se ctyrma kolama na taznym a v pohode. Kazdy vyrobce uvadi maximalni nosnost nosice, takze kdyz se na nej nenalozi zrovna 4 sjezdaky, tak by to melo vydrzet ;-)
miky_5

Příspěvek od miky_5 »

a kolko mas nosnost tazneho? zvladne 4 bicykla +nosic?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy

astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Odpovědět