Auto roku 2010

Odkazy nejen na Astru H
beavis

Auto roku 2010

Příspěvek od beavis » 02 lis 2009, 19:36

Tak nam Astricka postoupila do sedmicky finalistu o Auto roku 2010:
http://news.auto.cz/nove-modely/skoda-y ... listy.html
Tak ji prejme hodne stesti 8-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

Reklama

milos797

Re: Auto roku 2010

Příspěvek od milos797 » 03 lis 2009, 18:50

no tak ten mercedes je pekny, ale astra je astra. Mne sa paci to osvetlenie interieru. Aj moja astra ma na spatnom zrkadle take oranzove svetielko co mi osvetluje riadiacu a radio... a tu som si vsimol ze ta astra to ma asi aj na dverach. No vychytavky. Inak to Yeti tak k tomu by som povedal ze - Yety - yebe ti? :D to je otras. A to polo, no WV sa moze hanbit, uz asi 3 generacia, ktora zmenila len svetla...
Opel Astra H 1,6 16 ventil + LPG

Dalik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalik » 03 lis 2009, 19:32

Tak já osobně bych to nejvíce přál nové Astře samozřejmě, a nebo novému Éčku, což je po několika letech Mercedes, který se mi opravdu líbí.

beavis

Příspěvek od beavis » 03 lis 2009, 19:53

Nominace na viteze neni spatna, ale! Francie je holt Francie. Tedy ne ze by Citroen byl spatnej, ale jsou lepsi. Peugeot vypada sakra zajimave. Pro Mercedes je sakra uspech ze se dostal az sem (vzhledem ke svoji velikosti). Skoda a VW je opet takovy podle me nemastny neslany (jak jinak). Toyota je moc roztomila a do mesta bych ji hned bral a nase milovana Astricka....... proste musi vyhrat a basta :lol: Toz muj nazor :|
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta » 03 lis 2009, 20:17

některý háčka maj taky podsvětlený kliky dveří
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Fila78
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila78 » 03 lis 2009, 21:19

Bylo by super kdyby to Astricka vyhrala. Konkurence tam nejaka je ale lide u Opla vytvorily auticko ktere doufam pritahne sirsi spektrum ridicu kteri pochopi ze nemusi platit tolik jako u VW aby si to vse uzily. Pekny prenos z Insignie na Astricku. Exterier se fakt povedl. Hlavne odkladaci mista. Ty na H nejsou zadna, skoda. Ale H jsem vzdy chtek tak jsem stastnej jak blecha. Jupiii.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW

Apikkk

Příspěvek od Apikkk » 03 lis 2009, 21:52

vojta píše:některý háčka maj taky podsvětlený kliky dveří

JJ, má to má..
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006

Tereza

Příspěvek od Tereza » 05 lis 2009, 13:42

Tak jsem to taky skoukla a ač nejsem z nový Astry tak extra nadšená, tak z nominovanejch aut je suveréně nejhezčí 8-) . Bylo by fajn, kdyby následovala svojí větší ségru.
Jako medvídek taky hezkej, ale nějak nemám k mercedesům obecně vztah. A o francouzích škoda mluvit, ty to prostě neuměj. Ale koukám, že podle hlasování lidí vede Yetti, což je pro mě záhadou, já bych si o to auto neopřela ani kolo, to je šílenej designerskej přehmat. A polo je hezký, o tom jsem při koupi auta uvažovala taky (ale o tom předchozim), ale pak jsem to zamítla, že je to moc malinký. Ale fakt je ten, že se ty Pola moc nemění, což ale na druhou stranu chápu, protože VW ví, že si je kupujou německý frauen, který jsou konzervativní a nemaj rádi extravanci. Ale jako seděla sem v tom na autosalonu a vnitřek je povedenej.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK » 06 lis 2009, 00:55

Počtu hlasů v anketě u Škodovky bych se nedivil. Tato značka má u nás skalní příznivce (nevím proč, už to dávno není česká firma) a kdyby to auto bylo z plastelíny, stejně by dostalo nejvíc hlasů. U Mercedesu se mi vůbec nelíbí interier a ostré hrany. Řekl bych že už je to out a patří to s milionem tlačítek všude spíše do náklaďáku. VW je spoustu let tak konzervativní, že mám problém poznat, co je vůbec nový model, která je to generace a třída (stejný pocit mám i u Audi, ale jejich interier je aspoň špičkově propracovaný). Francouzi jsou buď silně extravagantní nebo nudní. Extravagantní je i Multipla od Fiatu a nepřišel jsem jí na chuť. Stejně tak francouzům. K nákupní tašce od Toyoty se nebudu vyadřovat. Na této značce se mi líbí jen jejich letitá spolehlivost, což je ovšem kompenzováno vysokou cenou náhradních dílů (prý, říkali jiní, více zasvěcení). Zůstává Opel. Astra je auto ve všech směrech líbivé, ale abych jen nechválil, musím zkritizovat boční okénka před předními dveřmi a tím šířku sloupků čelního skla. Stejné řešení má i Zafira B, výhled řidiče je tím omezený a je třeba si na to zvykat. Ale jinak myslím, že vyhraje. I když Opel dvakrát po sobě... :? Ale stejně si to myslím.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301

Odpovědět