Styrkolky, niekto skusenosti?

Co se jinam nehodí pište sem
Adriano2

Styrkolky, niekto skusenosti?

Příspěvek od Adriano2 »

Zdravim,
ma tu niekto skusenosti so stvorkolkami?
Laka ma si kupit nejaku 250ccm , pozeral som Bashan alebo Shineray....ma niekto s tymito stvorkolkami skusenosti? DIky
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Reklama

jour
Kontaktovat uživatele:

Re: Styrkolky, niekto skusenosti?

Příspěvek od jour »

Ahoj, mam iba jednu skusenost so suzuki 250 cc, model neviem, mal to kamarat. Po roku sa mu pokazil starter a odvtedy mu stoji v garazi :( Kazdopadne, tahalo to super, a na zaciatok podla mna idealna volba. Par krat sa mu stalo, ze isiel rychlo, vyletel, dokonca raz ho privalila a mal velke problemy sa postavit. Urcite by som isiel ale do nejakej serioznej znacky.

edit1: je to model LTZ250 tu je jeden na predaj: http://inzeraty.sme.sk/i/23586-suzuki-ltz-250
edit2: pokial nemas znamost a nevies to dat na tabulky, tak mas vyrazne obmedzenia, kde s tym mozes, resp. nemozes jazdit
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
zichi

Příspěvek od zichi »

Otázka je na co to chceš, jestli jen na srandu nebo jako pracanta. Od toho se odvíjí model a cena. Určitě doporučuji http://www.quadmania.cz/forum-chat/ Tady si klidně pohledej a témat jak vybrat čtyřkolku najdeš mraky, popřípadě se poptej. Ale základ je co s tím chceš dělat, jaká je tvoje zkušenost, jak jsi statný (ať ti nějaká neurve ruky), cena.... atd.
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

No telesne statny som :D 97kg ale som uplny zaciatcnik tak proto nieco slabsie...motorkam som neholdoval nikdy
Chcem to s papiermi , aby som nemusel k priatelke jazdit stale autom byva asi 3km....a volantu mam plne zuby kedze kazdy den jazdim do prace autom 70km tam a 70 naspat

chcem nieco okolo 1000 eur a nech mozem bez odviezt aj priatelku ....tak mi vychadza shineray 250 to je pre dvoch

Byvam na rovine takze ziadne kopce nic

na to forum som pisal a smazali ma
zichi

Příspěvek od zichi »

To se teda divím, že tě smazali :) Nepřesunuli ti jen vlákno jinam, nebo nenapsali, že už je tam někde řešeno? Osobně být na tvém místě tak jdu raději do skůtru. O čtyřkolku se musíš starat, skůtr jen sedneš a jedeš, i když v zimě ta čtyřkolka je rozhodně lepší.
Tady je topic o té tvojí 250ce:
http://www.quadmania.cz/forum-detail/?ft=48&fid=3
http://motochina.cz/kforum.php?akce=topic&Top_ID=139

Já bych do číny nikdy nešel, podle toho co slyším od kluků v jednom kuse, když si to člověk koupí musí to i umět spravit. Než novou čínu raději jetého japonce. U číny je nejdůležitější servis, servis, servis - protože až se ti někde vysype, tak jen doufat, že to bude než vyjedeš. Za tisíc éček kvalitu nečekej.
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

skutra ne, nemam rad dve kola :D no pokukam to forum

Inak mne je jasne ze SHineray neni Yamaha, ja som ani nechcel od vas doporucovat tie japonske...ja som si pozeral inzeraty a je mi jasne ze Yamaha,Suzuki bude inde...tie su proste finacne mimo ....ja sa pytam cisto na tie cinske ci niekto ma skusenosti s tim ....lebo toto take ze to neber radsej japonca....priznajme si to je ako ked pridete na forum VW s tym ze chcete Opel ...co vam kazdy povie? To neber radsej Volkswagen ;) a predsa su Oplisti s Opelom spokojní (no okrem mna :D ) ...preto sa pytam cisto len na tie cinske ci to niekto z vas ma a ci sa to oplati kupovat .....japonca by som vedel kupit len bez papierov a nechcem riskovat ...kedze chcem jazdit aj po ceste
beavis

Příspěvek od beavis »

Me jako motorkari, kterej uz 23 let prohani motorky a za tu dobu uz neco najel a neco zkusil se jezej pri vysloveni slova ctyrkolka chlupy na celym tele :mrgreen: A to z jedinyho duvodu. Nikdy jsem nesedlal nic tak nevyzpytatelnyho jako je prave ctyrkolka :-( Par jsem jich zkusil a jako dobry, ale radeji ne. Spis si zlamu kosti na motorce :D Quad neni spatnej, ale musi se na nem ze zacatku sakra opatrne nez clovek pochopi jak se tahle vec chova a jak umi pri preceneni sil ridici slusne nakopat prdel. Cili ja doporucuju se nekde na nejake svezt a peclive se rozhodnout jestli se quad opravdu uzivi a nebude po par dnech jen stat v garazi, tak jako ve vetsine pripadu. Oproti tomu je motorka zabavnejsi hracka se kterou se mimochodem nemusi moc premyslet jestli zrovna tady projedu nebo ne. To je muj nazor na ctyrkolky ;-) A co se tyce znacek, tak tam je to taky jasny. Cina je proste Cina i kdyz se nejake svetlejsi vyjimky v kvalite najdou. Kazdopadne pochybuju ze se sezene nejaka levna jeta, protoze ta se spis driv rozpadne nez by se jeste dala prodat v provozuschopnem stavu :D A nez koupit novou cinu je snad lepsi si koupit ojeteho japonce ;-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
jour
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jour »

Adrian: chalani maju pravdu, nie je to take dobre ako to vyzera..

1. reálne so slovenskou legislativou nejde mať oficiálne a legálne prihlásenú štvorkolku s EČ
2. potrebuješ vodičák na motorku, teda nestačí ti bežný
3. štvorkolka je extrémne nedotáčavá, to že má 4 kolesá neznamená, že sa ľahko ovláda, skôr naopak :) overené na vlastnej koži
4. je určená na nespevnené lesné cesty, častejšie musíš stáť ako sedieť a musíš vyvažovať protismer, aby ťa nevyhodilo zo sedačky
5. na krátke trasy a asfalt je ideálny skúter 125 ccm, pričom ti stačí vodičák sk. B a unesie to aj dvoch ľudí
6. za 1000 EUR to nekúpiš :)

Skôr než si to chceš kúpiť, akúkoľvek značku - prevez sa na tom - daj si súšobnú jazdu a presvedčíš sa na vlastnej koži, ako sa ti s tým jazdí.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

1.ako to myslis?
2:neni nahodou na stvorkolku skupina B lebo je to dvojstope vozidlo?
3. prave preto chcem stvorkolku :D
4.jasne to mi je jasne
5. NECHCEM NIC NA DVOCH KOLACH :D
6. praveze tie cinske su za liter, pani este raz ....ja som tady sem dal ten topic len kvoli tym cinskym lebo to ma vela ludi , staci pozret YT , nemci, francuzi atd....preto sa pytam tady ci nahodou nema nikto s tymto skusenosti...ja nechcem dohadzovat japoncov ani skutre....pytam sa len na znacku bashan a shineray
honzina

Příspěvek od honzina »

ja osbne jsem mel dva shineraye 250 stixe a na takove domaci jezdeni,do mensiho terenu i na vyblbnuti je to parada jezdil jsem na ni normalne 20km do práce a zpet rychlost cca 75-80km/h vazim 110kg u nas na to staci ridicak skupiny b
a jak pise beavis musíš si na ni hodne zvyknout jezdim na moto dlouho a při první jizde na ctyrkolce jsem v první zatáčce skončil ve skarpe
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
Odpovědět