15ky plechy na Astra H 110 kW
15ky plechy na Astra H 110 kW
Zdar,
jsem si koupil od známího originál elektrony OPEL s roztečí 5x110 velikost 15(původně pro Vectru B) a nenasadil jsem je přes přední brzdy. Zajímá mě teď když koupim 15ky PLECHY s gumama 195/65 jestli je tam dám, protože elektrony 15ky z vectry C jsem tam nedal přes brzdy, jelikož vepředu jsou zpravidla větší než vzadu.
Dám teda na Astra H 110 kW Plechy 15 - 195/65 ?
jsem si koupil od známího originál elektrony OPEL s roztečí 5x110 velikost 15(původně pro Vectru B) a nenasadil jsem je přes přední brzdy. Zajímá mě teď když koupim 15ky PLECHY s gumama 195/65 jestli je tam dám, protože elektrony 15ky z vectry C jsem tam nedal přes brzdy, jelikož vepředu jsou zpravidla větší než vzadu.
Dám teda na Astra H 110 kW Plechy 15 - 195/65 ?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
Re: 15ky plechy na Astra H 110 kW
myslím, že je tam nedáš, i 16-tky vychází kolem brzdičů celkem na těsno a když jsem toto řešil, tak všude k tomuto motoru psali min. 16-tky a máš to tak určitě i v techničáku, což kdyby s měl nějakou havárku a zjistilo se že tam máš jinej rozměr ráfků, tak ty ušetřený peníze za ty problémy nestojí. Já to řešil před dvěma roky a to byly použité plecháče 16tky docela problém.Teď si myslím že už je to lepší.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
S tvym obsahem mam pocit ze mas sanci dat pouze 16" 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
16" a viac. Tiež som bol pred rokom prekvapený keď 15" nevošli. 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
No já si sehnal zimáky, tak tam dám zadní a i jsem si řikal, hele vyšli brzdy akorát, paráda a vubecm i nedocvaklo, že vepředu jsou skoro jednou takovýKesi píše:16" a viac. Tiež som bol pred rokom prekvapený keď 15" nevošli.

I muži mají své dny

DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
jj na 1.9 pouze 16" a větší
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Darku nebrec, ty novy alu na zimu stejne nejsou hezky 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Pozri si rezervu v kufri - plechac je tiez 16"
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Doprdele...taky jsem si koupil 15ky v říjnu a ted jsem je tam chtěl dát....tak to je v hajzlu...
Takže mé 15ky rovnou můžu prodat...
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Apikkk píše:Doprdele...taky jsem si koupil 15ky v říjnu a ted jsem je tam chtěl dát....tak to je v hajzlu...

DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off