alebo vystup z autasauce píše:To jo, při jízdě není problém, ale když stojím někde potmě a mám otevřené dveře, tak vůbec nevidím, co se děje za mnouirmscher píše: při jízdě snad dveře zavřeš a bude to OK,ne?![]()
A někdy by se to hodilo...
Samostmívací zpětné zrcátko
Re: Samostmívací zpětné zrcátko
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- Reklama
Prisiel niekto na to ako by sa dalo vymenit to svetielko v spatnom zrkadle a aka je tam vlastne ziarovka/dioda?
Astra H carravan 1.9CDTI 74 kw r.v. 2008
Tak jsem se díval do katalogu origodoplňků a zjistil jsem, že návěsné zrcátko (pro kontrolu ratolestí) se nedá kombinovat se samostmívacím. Máte tuchu, proč?
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
páč je tvarově jiný než obyčejný zrcátko a asi by tam nedrželo
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Můžeš mi na to závěsný zrcátko poslat odkaz nebo poradit kde ho najdu?Oněgin píše:Tak jsem se díval do katalogu origodoplňků a zjistil jsem, že návěsné zrcátko (pro kontrolu ratolestí) se nedá kombinovat se samostmívacím. Máte tuchu, proč?
Tak jsem myslel, že to bylo tady http://www.opel.cz/pro-majitele-vozu-op ... nstvi.html, ale mají zde jen pár věcí, hromada jich chybí vč. schránky na slun. brýle atd... 

Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Už jsem to našel, nevím, proč tento katalog není v ofic. nabídce Opel na jiných stránkách. Vpravo, katalog. http://www.opel.cz/vozidla/prezentacni- ... nstvi.html
Díky za odkaz. Koukám, je to na Zafiru... Půjde to i do Astry, obyčejný zrcátka by mohly být stejný, co?
hombre_71 píše:jo, vždy za tmy, ale není to žádné ostré světlo - spíš takové to jemné "ambientní" osvětlení středového panelu
Chcem sa opytať ako ma svietiť (prisviecovacie svetielko v samostmievacom zrkadle). Svieti stále aj keď uzamknem auto----alebo po čase sama vypne? Mne to samo vypína po 8-9min .Ako vám to funguje
Opel Astra H caravan 1.6 16V, 85kw,r.v2012
nepises ci svieti ked je sero/tma alebo aj svetlo.. predpokladam ze ti svieti ked je tma a uzamknes auto = to bude tym ze si to napojil na modro/cerveny kabel od RECu alebo UEC v zavislosti aky rocnik auta mas - tym padom tie jednotky po uzamknuti z bezpecnsotnych dovodou odpoja napatie na tych kabloch aby nedoslo k vybijaniu baterie ked by niekto nedopatrenim nechal zapnute svetielka v interiery - tych cca 8min je ten casovy interval po ktorom sa to napatie prerusi.
Pokial nemas v blizkosti zrkadla spinane plus tak by sa to podla original schemy malo tahat z RECu cez 5A poistku.
Ale ked ti to prisvetlenie po dobu do 10min nevadi tak to tak nechaj, spotreba tam je od zrkadla okolo 40mA a to za ten cas baterke nijako neublizi.
Pokial nemas v blizkosti zrkadla spinane plus tak by sa to podla original schemy malo tahat z RECu cez 5A poistku.
Ale ked ti to prisvetlenie po dobu do 10min nevadi tak to tak nechaj, spotreba tam je od zrkadla okolo 40mA a to za ten cas baterke nijako neublizi.