Kdo letos kupujete nove auto?
Re: Kdo letos kupujete nove auto?
Dnes jsem četl ve Světě Motorů, že auta začnou nyní také zdražovat kvůli listopadové devalvaci koruny. Přibližně o 10 000 kč a více. Dle vyjádření zástupců, tak Ford již začal, Toyota má zatím skladové vozy, pak začne také zdražovat, Opel připravuje již nové ceníky a Škodovka i když je domácí, bude také zdražovat kvůli odebíraným komponentům, které platí v Euro. Dále se také zdraží náhradní díly.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Reklama
Novy Oply uz tak drahy a pokud jeste zdrazi tak je KIA a HYu tezce prevalcuje.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No ja si je nejdu koupit ale u nas pred barakem se to pomalu meni uz i za skodovky samej hjundae 
A chevy konci takze orlando jsem vyradil

A chevy konci takze orlando jsem vyradil

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to je dobře,že si to nejdeš koupit,zřejmě si umíš vážit peněz
Že Chevy končí jsem na příslušným foru četl a hlavně ty komentáře k tomu,skvěle jsem se bavil
Ale co se Hjondé týká,nezlob se,ale pokud si někdo kdo se ho chystá koupit nejdřív pročte jejich forum,tak si to nemůže koupit ani omylem
Já jsem si to prostudoval opravdu důkladně a když si realitu srovnám s tou opravdu trapnou reklamou nemám slov 

Že Chevy končí jsem na příslušným foru četl a hlavně ty komentáře k tomu,skvěle jsem se bavil

Ale co se Hjondé týká,nezlob se,ale pokud si někdo kdo se ho chystá koupit nejdřív pročte jejich forum,tak si to nemůže koupit ani omylem

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Pravda, kazdopadne 2015 ma byt new astra tak uvidime o kolik ji odlehci 

Jestli to bude aspoň 100kg, tak do toho jdu 

ex.Astra J OPC 2013 280+downpipe, HJS cat, M-Tech
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
Na kazdym foru se narazi na haldy nespokojenych majitelu vsech moznych znacek. Kazdopadne co Hyundai a KIA dokazaly za poslednich par let, votom se nemuze zdat temer zadny znacce! A slavnej koncern nevyjimaje. Ja sem jeste pred par lety tyhle dve znacky ani nemusel, ale ted mi vubec nevadi, nekolikrat jsem se svezl Ceedem, dneska sem prolejzal novyho Ceeda a pokud bych mel hooodne nouzi, tak bych i tyhle dve znacky vzal do uzsiho vyberu. Samozrejme zatim mi stale bije srdce pro Opela, takze lepsi pocit nez zazivam v nove Astre jsem zatim nemel
To ze to jak to rict....... no ze to treba s tim prostorem vzadu trosku v Rüsselheimu posrali je fakt, se kterym se ale da prezit. Zas tak hrozny to neni. Stejne se vzadu vozi jen deti no a ty se na nas rodice stejne za par let ani nevyprdnou s nama nekam jezdit, cili jestli je vzadu misto bude hooodne okrajovou zalezitosti
Opel ma podle mojeho prolejzani ceniku jednu velkou vyhodu. Min. pokud je akce, tak dovede dat prodejce velice zajimavou cenu, na kterou bohuzel zadna z renovovanych znacek moc nema 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
ja myslim ze jsme nevybrali spatne priznam se byli jsme i ve skodovce se informovat na rapida spaceback a octavii combi a v te vybave co bude astra tak to vyslo na daleko vic 

astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
- petriot
- Kontaktovat uživatele:
Ve světě motorů č.18/2013 na str. 5 jsem četl, kolik automobilka vydělá/ztratí na jednom novém prodaném voze. Jedná se sice o průměrnou hodnotu vozů Opel (GM) pro Evropský trh, a to -21.684,-Kč což mi příjde smutné, ale věřím, že si opla zase v budoucnu opět koupím. Druhou otázkou je, v jaké bude kvalitě...kéžby byla alespoň stejná v horizontu bezporuchovosti. Každopádně klobouk dolů před Kii a H za jejich úcty hodný pokrok. Znám hodně lidi, co si vyměnili svou starou dobrou fábii za H ba Kiu, ale to je jejich věc, ať si každý koupí co chce. Já kdybych si vybíral, tak volím Opel znovu a věřím, že pokud né na konci tohoto roku, tak v tom následujícím.
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici