nefunguje servo motor na kurenie
nefunguje servo motor na kurenie
Ahojte borci vie mi niekto poradiť či riešil už problem zo servom na kurení na vodičovej strane?
- Reklama
Re: nefunguje servo motor na kurenie
Doplň informaci jakou máš klimatizaci : manuální / poloautomatickou / elektronickou ( automatickou )
já u své elektronické klimy měl problém s motorkem recyrkulace vzduchu - nevracel se. Závady byla v ovládacím panelu klimatizace, musel jsem sehnat jiný. Diagnostika vypisovala vysoké napětí na obvodu recyrkulace vzduchu. Nevím jak u tvýho motorku. U toho motorku recyrkulace jsem připojil motorek na baterku ( 12V 1,3A do domovního alarmu) a točil na obě strany. Pak jsem proměřil napětí na konektoru, na jednu stranu dával správné napětí, při přepnutí na recyrkulaci nedával žádné.
Snad ti zdejší odborníci poradí víc.
já u své elektronické klimy měl problém s motorkem recyrkulace vzduchu - nevracel se. Závady byla v ovládacím panelu klimatizace, musel jsem sehnat jiný. Diagnostika vypisovala vysoké napětí na obvodu recyrkulace vzduchu. Nevím jak u tvýho motorku. U toho motorku recyrkulace jsem připojil motorek na baterku ( 12V 1,3A do domovního alarmu) a točil na obě strany. Pak jsem proměřil napětí na konektoru, na jednu stranu dával správné napětí, při přepnutí na recyrkulaci nedával žádné.
Snad ti zdejší odborníci poradí víc.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
automaticka klima
mne to skor robý problém že mi neprepina polohu vzduchu,ako je na okno ,na nohy, atd
ja som mal vlani v zime s tym tiez problem a ked prestalo mrznut tak to bolo ok. Chystam sa na to pozriet ked bude cas a dam vediet ako som dopadol.
BMW E60 530D 320PS
Z19DTH GTB2056 IDS+ Eibach Pro kit FMIC 3.5Bar MAP 240PS - EX
Z19DTH GTB2056 IDS+ Eibach Pro kit FMIC 3.5Bar MAP 240PS - EX
No ved toto ja som dal auto v robote do haly, pomikal som všetkými poistkamy a konektormy a hopla ono to znova ide tak teraz neviem čo to ma byť bud to bol zlý kontakt alebo tomu vadí zima, uvidím ke zase trocha pomrzne ak to bude blbnuť ta asi bude mať servo dake problemy ked sa ochladí
bylo nějaké řešení ? mě to taky začalo blbnout, respektive včera nefungovalo přepínání, dnes ráno zas ano a pak už ne
vytáhl jsem servomotorek a zdá se být po demontáži na pohled v pořádku , nic spáleného ,ručně s ním točím lehce. Po připojení konektoru ( 5 vodičů) nefunguje , může být problém v tom kulatém přepínači ? je to jen obyčejný přepínač, nebo je to napojené kdovíkam do řj atd. ? díky za každou radu