nero píše:Ak som dobre rozumel auto si kupoval na jar ako funglovku, teda je v záruke preto by som behol do autorizovaného servisu, keby nebolo v záruke - iné chyby nehlási, hlášku INSP by som vymazal podľa navodu uvedeného tu na fóre.
Ano, jedna z poslednych fungloviek v akcii

Do autorizaku s tym pojdem (lebo ta zaruka), len mi nevychadza cesta do "overeneho" servisu, kam chodila rodina este s Gckom (muselo sa to rozsvietit zrovna v piatok vecer

) a nechcem aby ma v inom servise obtiahli, ze budu robit nieco, co netreba alebo naopak si to auto pyta a oni to akurat zresetuju.
Zatial mi napadli dve moznosti:
1. Takto pred rokom to uz stalo pred predajnou a pri predaji to zabudli zresetovat. (Bola to skladovka.)
2. Auto rozpoznalo degradovany olej, podla manualu sa to pri flexi intervale nejako vyhodnocuje z jazdy, aj tu na fore sa pisalo, ze auto pocita studene starty a pod. a niekoho to napriklad poslalo do servisu v 24 000 miesto 30 000 (ale zase pisal, ze mu to vypli a poslali ho domov) a je pravda, ze olej asi trochu dostava zabrat - kratke trasy so studenym motorom v meste a ob vikend vysoke otacky na dialnici, ale zase skratenie z 30 000 na 10 000 sa mi zda trochu vela.
Neda sa aspon nejako rozpoznat, ci to svieti kvoli kvalite oleja alebo casovemu intervalu?