budoucí model Astry
budoucí model Astry
Opel Astra H Cosmo 1,8 16V Hatchback (4/2004),polokůže,OPC line
Opel Zafira B Sport 1,9 CDTI 16V (12/2008),OPC line
Opel Zafira B Sport 1,9 CDTI 16V (12/2008),OPC line
- Reklama
Re: budoucí model Astry
No neviem vyzerá to ako LEON 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
niektori ste to uz asi videli, ale tak pre ostatnych - Rasto Chvala a nova Astra
http://auto.sme.sk/c/5020240/astra-mala-insignia.html
http://auto.sme.sk/c/5020240/astra-mala-insignia.html
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
vypadá to jak nějaká Kia nebo Hunday a tyhle značky se mi přimo hnusí >.<
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
mě se teda líbí a už se těším na příští pátek kdy si do ní ve Frankfurtu sednu
jsem na ní moc zvědavej!

Já nevim...jako je hezká, rozhodně to neni hnusný auto, ale úplně paf z toho nejsem. Přední maska je jak přes kopírák Insignie.
Insignii combi (nebo správně "sports tourer") jsme si objednali už letos v lednu a to je kočka, ta mě prostě uchvátila, ale tohle mě zatim nijak neuchvacuje. Možná bude tenhle víkend na výstavě Auto moto show v pražskejch Holešovicích, pokud jo, ráda se na ní podívám a třeba změnim názor. Jdete někdo taky?
Insignii combi (nebo správně "sports tourer") jsme si objednali už letos v lednu a to je kočka, ta mě prostě uchvátila, ale tohle mě zatim nijak neuchvacuje. Možná bude tenhle víkend na výstavě Auto moto show v pražskejch Holešovicích, pokud jo, ráda se na ní podívám a třeba změnim názor. Jdete někdo taky?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Minimalne po designove strance je super
Doufam ze bude v soutezi auto roku nasledovat Insignii.....

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Moc bych klukum od Opla pral aby v soutezi Auto roku skoncila jako Insignie, cili na prvnim miste. Urcite by si to zaslouzili 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)