interier nezhasíná a nezamyká
Re: interier nezhasíná a nezamyká
auto ukazuje 31 stupnů, ale na slunci je celkem pekelně vedro.
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
- Reklama
Zdravim,mam podobný problém,restart přes baterku už jsem zkoušela,ale bezvýsledně.Na diagnostice bez chyby.Pomáhá jen to když se několikrát dotknu spínačky klíčkem,to zhasne radio a auto jde i zamknout,jinak nemam šanci.Dík za tipy
Uvnitř vložky zámku jsou nečistoty které se tam hromadí s planžety klíče. Je třeba vložku vyčistit a namazat. Řekl bych že to způsobuje nošení klíče v kabelce, protože zatím jsem to opravoval jen řidičkám 

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Zdravím všechny samozřejmě jak jinak, než-li s dotazem/zkušeností...
Mám auto po "karosářské opravě" (levý blatník, levé přední dveře, zrcátko)...
Od té "nehody", kdy vystřelily i boční airbagy mi svítí trvale osvětlení interiéru - stropní přední i zadní osvětlení a nejde zhasnout jinak, než vyndáním žárovek.
Zároveň se mi po otočení klíčkem spustí varovná světla, které musím dvojím stisknutím vypnout a pak mohu vyjet.
Pročetl jsem tu toho dost, ale furt mi vrtá hlavou, zda-li je to kabelem ke dveřím (jak se tu hojně řeší) a nebo to má souvislost jinou, např. s jednotkou airbagů (ještě nedořešené crash data a nové bagy).
Všechno ostatní se zdá funguje OK.
Dokonce když vše zavřu, tak ani nesvítí kontrolka otevřených dveří...
Poradíte?
Využiji jednoho příspěvku a položím i další otázku:
Předtím jsem si toho nevšiml, poněvadž jsem nikdy auto neotvíral/nezavíral klíčem, ale jen ovladačem. Teď po opravě jde dálkou i tlačítkem vše OK, ale klíčem se otevírají a zavírají jen dveře řidiče. To asi není správná funkcionalita, že??? Nebo je to správně?
Díky za reakce...
PS: Baterie byla po opravách odpojena.
Mám auto po "karosářské opravě" (levý blatník, levé přední dveře, zrcátko)...

Od té "nehody", kdy vystřelily i boční airbagy mi svítí trvale osvětlení interiéru - stropní přední i zadní osvětlení a nejde zhasnout jinak, než vyndáním žárovek.

Zároveň se mi po otočení klíčkem spustí varovná světla, které musím dvojím stisknutím vypnout a pak mohu vyjet.

Pročetl jsem tu toho dost, ale furt mi vrtá hlavou, zda-li je to kabelem ke dveřím (jak se tu hojně řeší) a nebo to má souvislost jinou, např. s jednotkou airbagů (ještě nedořešené crash data a nové bagy).
Všechno ostatní se zdá funguje OK.
Dokonce když vše zavřu, tak ani nesvítí kontrolka otevřených dveří...
Poradíte?
Využiji jednoho příspěvku a položím i další otázku:
Předtím jsem si toho nevšiml, poněvadž jsem nikdy auto neotvíral/nezavíral klíčem, ale jen ovladačem. Teď po opravě jde dálkou i tlačítkem vše OK, ale klíčem se otevírají a zavírají jen dveře řidiče. To asi není správná funkcionalita, že??? Nebo je to správně?

Díky za reakce...

PS: Baterie byla po opravách odpojena.
Zafira 1,9 CDTi Cosmo, r.v. 2007, Panorama, ... alias "Golem"
Nedávno: ZAFIRA 1,6 16V Elegance
Dávno: ASTRA F 1,6 Classic
Kdysi dávno: CORSA A 1,4i
OP-COM Clone
OP-COM Clone
Jednotka airbagů je třeba resetovat. Pak zhasnou světla i výstražné blinkry. Smazání crash dat nestačí.
Zámek dveří řidiče otevře pouze dveře řidiče.
Zámek dveří řidiče otevře pouze dveře řidiče.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
Super - díky za potvrzení domněnky!
V podstatě i za potvrzení toho zamykání klíčem. U předešlé Zafiry A to zamklo celý vůz...
V podstatě i za potvrzení toho zamykání klíčem. U předešlé Zafiry A to zamklo celý vůz...
Zafira 1,9 CDTi Cosmo, r.v. 2007, Panorama, ... alias "Golem"
OP-COM Clone
OP-COM Clone