Kdy budete přezouvat na zimáky?
- david.tomko
- Reklama
- david.tomko
Re: Kdy budete přezouvat na zimáky?
To je v pohodě, já už bych to neřešil. Nedávno mě jedna zákaznice řekla docela zajímavou a pravdivou věc. Cituju " všichni řeší jestli přezujou o týden dřív nebo později a nakonec jezdí na zimních pneumatikách až do května" 

Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Tak to já ne! Já se vždycky těším na letní kola, takže přezouvám co nejdřív to jde 

- david.tomko
Já se těšit na alu nemusím, protože je zatím nemám. Chtěl bych to vyřešit na jaře, zatím mám dvoje plechy 16" a tak mě to nenutí z provozních důvodů. Navíc peníze jsou z nějakýho důvodu potřeba stále jinde než je auto
máme doma 4 letého klučinu. Jinak gratuluju k započetí a přeju hodně štěstí ať jste zdraví.

Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
No tohle moc dobře znám, já bych toho na auto kupoval... Ale nakonec člověk ty peníze nechce nacpat do tý plechovky, která jich už tak žere hodně
Jinak díky díky, bude to už 2. přírůstek, tak jsem zvědavej jak to zvládneme 

- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
Mam prezute (na vysocine stale okolo nuly). Dal som si Good Year UltraGrip 7+ R15/65 ...
Uz sa tesim ked to vyskusam na snehu / ladu... dam vediet ako sedia ...
Ale najviac sa tesim ked hodim naspat letne litaky ... auto nejak lepsie vyzera
Prajem pekny den
Marian
Mam prezute (na vysocine stale okolo nuly). Dal som si Good Year UltraGrip 7+ R15/65 ...
Uz sa tesim ked to vyskusam na snehu / ladu... dam vediet ako sedia ...
Ale najviac sa tesim ked hodim naspat letne litaky ... auto nejak lepsie vyzera

Prajem pekny den
Marian
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

Zdarec,
ja uz taky tento vikend prezuju. Prece jenom teplo uz bylo
ja uz taky tento vikend prezuju. Prece jenom teplo uz bylo

FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
Ja už som prezul pred týždnom.Kúpil som auto v lete s 205/55 R16 Bridgestone letné na plechoch a len som to prezul na zimné.Zohnal som nové Nokian ten istý rozmer za 200 eur
,tak som zvedavý ako to bude držať na ceste.Ale neviem čo na leto.Letné pneumatiky vydržia ešte jednu sezónu tak rozmýšlam že to ešte raz prezujem a potom by som kúpil Alu disky aj s gumami.Len neviem či 16 alebo 17.... 

HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Ja už přezul o minulem vikendu, pac mistama bylo 1-2 stupne nad nulou a prselo. Mel jsem nejake jezdeni. Letos je to zvrhle. Jeden vikend se venku potim a o 14 dni pozdejc prezouvam na zimaky. Jestli to takhle bude i na jare, tak se stavim prezout cestou na koupaliste