netshop vs "kamenny obchod"
netshop vs "kamenny obchod"
Vcera sa mi dostala do usi taka informacia ze pneumatiky nachadzajuce sa v net obchodoch a v beznych pneuservisoch su neporovnatelne kvalitou.(teda v prospech pneuservisov).Ze internetove predajne pouzivaju horsie pneumatiky,a v urctych pripadoch velmi.(nizsia kvalita,trieda pneu)
Co vy nato?
googlil som,ale relevantne info som nenasiel...
Co vy nato?
googlil som,ale relevantne info som nenasiel...
Astra H, 1.7 CDTi
- Reklama
Re: netshop vs "kamenny obchod"
mně to přijde jako blbost, mají podle mě stejné dodavatele. Jestli to není jen výkřík pneuservisu aby odradil zákazník od levnější koupě přes net 

už není
jj nekdo z pneuservisu se ozval 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja teda z pneuservisu isto nie som 
ved sam som pisal ze som kupil pneu po nete
len ma dost zarazilo a trosku aj postrasilo
tak som zvedavy ake este postrehy budu

ved sam som pisal ze som kupil pneu po nete
len ma dost zarazilo a trosku aj postrasilo
tak som zvedavy ake este postrehy budu
Astra H, 1.7 CDTi
- david.tomko
Tak já z pneuservisu jsem a musím říct, že na některé weby se občas dostane zboží, ketré se mělo odvézt např. na likvidaci a nějaký šikovný obchodník toho zněužije. Víceméně shopy, ketré tady byli v diskuzích já považuju převážně za seriózní. Web bereme jako normální konkurenci a tak nemá smysl pomlouvat. Je jen otázkou pro každého člověka, jaký prodejní kanál si zvolí. Nejsem si úplně třeba schopen představit jak by se reklamovala zakoupená pneumatika ( demontáž, montáž poštovné, náhradní pneu ) to jsou všechno faktory, které musí každý zákazník zvážit jestli si vybere kamenný, nebo internetový obchod. Asi si každý dokáže spočítat co to obnáší finančně a pokud se budeme bavit o zimních pneumatikách a bude padat sníh zkusme si počkat 30 dná na vyřízení reklamace 

Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Urcite firma nedodava "spatne" a "dobre" pneu. Jen jsou pri provozovani e-shopu asi jine naklady na provoz nez v kamennem obchode a navic e-shopy maji urcite jine marze na gumach nez nektere pneuservisy
Proto ty skvely ceny 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Stejně tak toho může zneužít obchodník s pneuservisu.david.tomko píše:Tak já z pneuservisu jsem a musím říct, že na některé weby se občas dostane zboží, ketré se mělo odvézt např. na likvidaci a nějaký šikovný obchodník toho zněužije. Víceméně shopy, ketré tady byli v diskuzích já považuju převážně za seriózní. Web bereme jako normální konkurenci a tak nemá smysl pomlouvat. Je jen otázkou pro každého člověka, jaký prodejní kanál si zvolí. Nejsem si úplně třeba schopen představit jak by se reklamovala zakoupená pneumatika ( demontáž, montáž poštovné, náhradní pneu ) to jsou všechno faktory, které musí každý zákazník zvážit jestli si vybere kamenný, nebo internetový obchod. Asi si každý dokáže spočítat co to obnáší finančně a pokud se budeme bavit o zimních pneumatikách a bude padat sníh zkusme si počkat 30 dná na vyřízení reklamace
už není
Moje zkusenost: X let do jednoho pneuservisu. Jenze s km probehem mi jedny gymy zacli staci jen na rok, tzn. ze kdyz zacly weby ani jsem neresil jak "stara" pneumatika za lepsi cenu mi prijde.
Ovsem mince se obrati, kdyz s touhle sadou dojedu do pneuservisu, kde me brutalne natahli (chapu i oni jsou z tech webu nastvani) a jeste to okomentovali ze Bridgestony se kupuji u nich. Kdyz jsem pak mel letos defekt na uplne nove gume a potreboval jsem novou Br ER300, hodne rychle, protoze jsem jel na dovolenou do zahranici, tak tento zmineni pneuservis mi rekl, "jak moc na to spechate? ta guma se neda sehnat" Druhy den mi ji dovezl a zaplatil jsem 3700!! pricemz z webu jsem je mel za 2200. coz je fakt rozdil. Ale hodnotim tento pneu jako spis busines, nez ze by si zakazniky opecovaval...
Ovsem mince se obrati, kdyz s touhle sadou dojedu do pneuservisu, kde me brutalne natahli (chapu i oni jsou z tech webu nastvani) a jeste to okomentovali ze Bridgestony se kupuji u nich. Kdyz jsem pak mel letos defekt na uplne nove gume a potreboval jsem novou Br ER300, hodne rychle, protoze jsem jel na dovolenou do zahranici, tak tento zmineni pneuservis mi rekl, "jak moc na to spechate? ta guma se neda sehnat" Druhy den mi ji dovezl a zaplatil jsem 3700!! pricemz z webu jsem je mel za 2200. coz je fakt rozdil. Ale hodnotim tento pneu jako spis busines, nez ze by si zakazniky opecovaval...
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- david.tomko
Gord píše:Stejně tak toho může zneužít obchodník s pneuservisu.david.tomko píše:Tak já z pneuservisu jsem a musím říct, že na některé weby se občas dostane zboží, ketré se mělo odvézt např. na likvidaci a nějaký šikovný obchodník toho zněužije. Víceméně shopy, ketré tady byli v diskuzích já považuju převážně za seriózní. Web bereme jako normální konkurenci a tak nemá smysl pomlouvat. Je jen otázkou pro každého člověka, jaký prodejní kanál si zvolí. Nejsem si úplně třeba schopen představit jak by se reklamovala zakoupená pneumatika ( demontáž, montáž poštovné, náhradní pneu ) to jsou všechno faktory, které musí každý zákazník zvážit jestli si vybere kamenný, nebo internetový obchod. Asi si každý dokáže spočítat co to obnáší finančně a pokud se budeme bavit o zimních pneumatikách a bude padat sníh zkusme si počkat 30 dná na vyřízení reklamace
To asi určitě ano, ale asi budeš souhlasit s tím, že anonymní prodej ( což web je, myslím tím, že neznáš konkrétní osobu ) je přeci jen náchylnější. Ale abych to shrnul, i mezi kamenými prodejci jsou šmejdi. Nicméně jestli několikrát po sobě získáte titul pneuservis roku, tak asi nikdo nestojí o to aby měl podobnou reklamu.
Jinak proti webu nemám nic, sám ho občas využívám ( ne teda k nákupům pneu) ale k ostatním věcem. Učitě mají nižší náklady, to je jasné ( nicméně z obýváku se to už dělat dneska nedá ).
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
dobra diskusia,dakujem za doterajsie postrehy 
este keby tu bol niekto z netshopu

este keby tu bol niekto z netshopu

Astra H, 1.7 CDTi