Ale pokud bych ji mel taky by mi to vadilo
Problémy , rychlost , úpravy a vše okolo webu....
Re: Problémy , rychlost , úpravy a vše okolo webu....
Zafira bude, zadna krec, jinak ale stejne jde jen o princip, rikate ze na srazech je jedno kdo s cim prijede ze to je o lidech a tady bazirujete na jednom obrazku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Myslím že nejde o bazírování,ale jak sám říkáš o princip 
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, kšeft je sice kšeft, ale mám pocit že jsi ty svoje fóra poslal né zrovna dobrým směrem. .. 
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Vec nazoru, novy design je rozhodne krok vpred proti staremu "sedemu".
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A já stále žil v domění, že to je o koníčcích a né o dolárcích. Jsem zklamán. Za všim hledej .....
ach jo...
ach jo...
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Sklamaný som aj ja. Že nejdu obrázky do pospisu, to by som pochopil. Ale že nejde ani textový link s preklikom ([url]) je smutné. Design to nijako nenaruší. Takisto nefunguje ani formátovanie textu v podpise. Som zaregistrovaný na fórach po celom svete, ale len tu je to takto oklieštené. Nikde inde.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK