Nerozsviti se svetla po nastartovani

Od klimatizace až po xenony
Solik

Re: Nerozsviti se svetla po nastartovani

Příspěvek od Solik »

Mám denní svícení taky dodatečně zprovozněné (od RomanaK), ale funguje tak, že když je spínač světel v poloze "0" tak se po nastartování rozsvítí potkávačky, palubovka a zároveň se displey přepne do nočního režimu. Polohu "auto" a světelný senzor mám na autě taky. Nevím jestli to tehdy jinak nešlo, ale pokud by se to dalo změnit jak popisuje tak to by mě určitě vyhovovalo víc - přeci jen je displey v nočním režimu za denního světla špatně čitelný.
Reklama

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK »

Kesi píše:Tak keď pôjdem na západ zastavím sa ;) Go west!
Dej pak vědět, postavím na kafe... ;)
Solik píše:Mám denní svícení taky dodatečně zprovozněné ...
Zastav se, uděláme upgrade (freeware)... ;)
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
MrMarian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrMarian »

Zdravim,

Mam denne svietenie od Opla. Mam neustale nocny display, ale ked zapnem svetla tak s mi intenzita znizi asi na 30% (moj odhad). Nedalo by sa pri automatickych svetlas taky znizit intenzita (napr. na 50%). Ak to tak svieti tak ma to celkom irituje ... tak radsej hned po nastartovani zapinam manualne svetla aby mi to tak nesvietilo ... ale na druhej strane to potom cez den neni az tak dobre vidiet ... preto by som to chcel znizit napr. na 50 - 60%

Dakujem za odpoved.

M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Obrázek
Solik

Příspěvek od Solik »

RomanK píše:Zastav se, uděláme upgrade (freeware)... ;)
Super, jak mi to vyjde tak si udělám výlet ;)
RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK »

MrMarian píše:...Mam denne svietenie od Opla. Mam neustale nocny display, ale ked zapnem svetla tak s mi intenzita znizi asi na 30% (moj odhad)....
Nevíš jakou verzi denního svícení tam máš? Jde jich pět a u aut bez REC myslím tři.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
RomanN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanN »

Já mám od RomanaK (ještě jednou děkuji) aktivováno automatické denní svícení po nastartování motoru s tím, že jsou palubní přístroje v režimu den. Když chci abych se rozsvítilo všechno (např. ovládání ventilace) a nebo večer snížit jas, přepnu si ovladač světel do normální polohy rozsvíceno a potkávačky svítí dál, ale vevnitř svítí vše ztlumeně. Vyhovuje mi to tak. A ještě poznámka: pokud není ovladač světel v poloze rozsvíceno, nepřepnu xenony na dálkové a není aktivováno ostřikování světlometů. Takže i toto mohu za jízdy korigovat, jak mi je libo. Jsou situace, kdy chci ostříknout ve dne i světla a tak si to za jízdy přepnu a je to.
MrMarian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrMarian »

RomanK píše:
MrMarian píše:...Mam denne svietenie od Opla. Mam neustale nocny display, ale ked zapnem svetla tak s mi intenzita znizi asi na 30% (moj odhad)....
Nevíš jakou verzi denního svícení tam máš? Jde jich pět a u aut bez REC myslím tři.
Zdravim,

Tak to teda neviem. Kde sa to da zistit? Ak mi povies navod ako na to tak to zistim a napisem ti to.

Dakukem.

Marian
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Obrázek
Odpovědět