Koncovka výfuku karavan
Re: Koncovka výfuku karavan
já už to takhle koupil, jinak bych to tam nedal 

Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha, to jsem z diskuze nepostřehl... tak šetři 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

snažím se
... U mě před firmou parkuje asi dalších 5 Aster, většinou teda v 1.7 naftě, tak aspoň podle laufů tu mojí hned poznám
.. Neb se mi taky stalo, že jsem k jedný přišel a hlava mi nebrala, proč mi nefunguje dálka 

Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
- filipek013
veru, chelo by to vymenu za nieco vkusnejsie, nijak to na astru nepasuje... 

Zafira 1,9 cdti, 88kW (chip 110kW), OPC line
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
ako je to z vyfukmi a certifikatmi??? momentalne sa mi vala jeden vyfuk z dvojkoncovkov zahnutou hore v garazi ..a zvazujem ze by som ho tam supol.kolega ho mal na aute bez papierov a nikdy nic 

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja uz mam svoju koncovku doma a cakam na vhodny cas ju namontovat. Je to priamo na astru. Montuje sa imbus skrutkami. Musim ale urezat z konca vyfuku trochu lebo teraz mam koniec zahnuty smerom dole pod 90 stupnovym uhlom a musim to zarezat pod 45 stupnovym tak ako to vidno na obrazku.
edit: zabudol som napisat, cena vratane dopravy bola 27 EUR co moze byt cca 680 Kc. Na to ze je to Ulter, myslim ze dobra cena. Vlozku to nema takze nie je ladena ale nevadi mi to. AJtak by bol rozdiel minimalny.

edit: zabudol som napisat, cena vratane dopravy bola 27 EUR co moze byt cca 680 Kc. Na to ze je to Ulter, myslim ze dobra cena. Vlozku to nema takze nie je ladena ale nevadi mi to. AJtak by bol rozdiel minimalny.

Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Mohlo by to vyzerat nejak takto. Neviem najst 5-dv verziu tak som nasiel iba GTC, pre ktore je koncovka urcena a spravil narychlo VT. Budem ju mat posadenu trochu nizsie (nebudem rezat do narazniku, je tam taky maly zarez) a z folie mam urobeny akoze "difuzor".
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
kdyby ses podíval, co prodávám, mohl si mít celej laděnej tlumič aji s koncovkou za 800,-. Origo