Mechanizmus bederni operky

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
falconik

Mechanizmus bederni operky

Příspěvek od falconik » 16 čer 2013, 18:39

Tak a mam dalsi "problem" :evil: :evil:

Posledni dobou mi prislo ze nejak divne krupe v bederni operce kdyz nasedam do auta a hlavne divnej posez, bolest zad a tak. Po konzultaci s RomanemK jsem se jal rozcalounit zadek sedadla ridice a ono ouha, problem byl videt na prvni pohled, proste se jaksi dalsi z mnoha dilu meho oplika rozpadl/praskl :shock: :shock: :shock: :shock:

Ten plastovy shit se samotny podle epc nedodava a cena "celeho ramu bederni operky" je lidova 2397 kc.....mozna pujde pouzit ram z obyc sedadla bez stelovani bederni operky za 1142 .....ale jen mozna :? :? a budu doufat v lepsi zitrky a snad bude mit RomanK neco starsiho za lepsi peniz 8-)

Takze opakovani jest matka moudrosti

Scheiße opel! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Přílohy
bederka 2.jpg
bederka 1.jpg
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....

Reklama

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Mechanizmus bederni operky

Příspěvek od Frydex » 16 čer 2013, 19:40

Si to nechej svařit... ;)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 16 čer 2013, 19:44

falconik píše: Scheiße opel!
wier leben autos
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

falconik

Příspěvek od falconik » 16 čer 2013, 21:04

Frydex

noo tolik plastu uz nemam abych to nechal opravit, se hlasis jako dobrovolny darce :mrgreen:

Oťas
nevim jak ty, ale ja uz davno ne :( :( bejvavalo bejvavalo :?:

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 16 čer 2013, 21:21

Já ti teda řeknu upřímně, že se ti nedivím, já mít s autem pořád takový problémy jako ty, tak už se ho dávno zbavím....asi špatnej kus.
Já mám třetího Opla a zatím O.K.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici

falconik

Příspěvek od falconik » 16 čer 2013, 23:13

Oťas

To neni jen o mem aute, ty "problemy/poruchy", viz pate dvere, maji +- obe zirafi co mame doma. Bohuzel kvalita opla sla papa lala :x Mel jsme predtim G, pak A zirafu a se slzou v oku na ne vzpominam :cry: , ty auta jezdi dodnes a rozhodne se nepotykaji s problemy jako nase domaci povozy, pres veskerou naklonost k tehle znacce tohle jsou posledni sopliky....moje pujde asi jako prvni a nahrada je jista S-max. Jen nejak zatim nejsou koruny a tak to bude az pristi rok. Jen doufam ze polocas rozpadu zafiry b je delsi nez 8 let, treba sklo zrcatka uz to nekdo nekdy slysel, ze by to u jinych znacek po par letech odpadlo???????????? ja tedy rozhodne ne :twisted: no a opel normalka proste to upadne hmmm :x no Opel ....konektor patych dveri astra/zafira to stejne zatekani koroze, kabely zadnich dveri /hele tohle me jeste nepotkalo :mrgreen: :mrgreen: / a nemam obavu ze bych nemohl pokracovat dal

At je to jak koliv, proste se setri kde nema a to tuhle znacku zabiji. Puvodne jsem hodne vazne premyslel o koupi jete Zafiry C z DE, ale dnes uz neee :( proste holt zkusim jinou znacku.

O auta se staram, pac je potrebujeme kazdy den, presto se "rozpadaji" a to my neprijde OK.
Naposledy upravil(a) falconik dne 16 čer 2013, 23:37, celkem upraveno 1 x.

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 16 čer 2013, 23:30

Jj, se zrcátky tu je dost lidí co má problémy.... :( , asi je fakt, že ty starší vozy byly poctivější, jsem zvědav, kdy mě to potká.
Já říkám...dokud se nic nevys.re tak jezdit, jak toho bude moc krom běžné údržby, tak pryč s ním.
OP-COM k dispozici

Odpovědět