Kamarádka Astra
Re: Kamarádka Astra
Klasiky, také jsem je měl na zimákách.. Hlavní je, když jsi spokojený Ty, na ostatní se vy..r.. 

- Reklama
Jsem rád i za názory jiných. Ale nehodlám to měnit, je to lepší než obyčejný plechy 

jasne
peace

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Takže v téhle podobě zítra povezeme nevěstu k oltáři 

Moc hezký to máš, myslím že nevěsta bude nadmíru spokojená. Taky bych jednou chtěl vést nevěstu k oltáři:))
moc krasne, ci to byl napad? necekal sem ruzovou barvu, byl sem pripraveny na klasiku bilou.. tohle je fakt pecka, kor jak to vynika na Tvoji bile kamaradce..
me to ceka taky, ale bude kombinace bile a oranzove, asi, tak su zvedavy a nateseny jak to bude na nasi Hance vypadat.
me to ceka taky, ale bude kombinace bile a oranzove, asi, tak su zvedavy a nateseny jak to bude na nasi Hance vypadat.
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- petriot
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně sis s tím pohrál, vypadá to mooc dobře;-)
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
Nedělal jsem to já. Zdobila si to nevěsta s aranžérkou 

S autem teď jezdíme po stanovačkách. Dnes jsme se vrátili z Nákelské pískovny a v neděli vyrážíme na Nové Mlýny nebo na Vranovskou přehradu. Ještě než odjedem tak musím auto vyčistit, pač tolik prachu v něm zas dlouho nebylo 

Tvy auto me bavi, i kdyz to jsou plechace vypada to celkem v pohode hlavne ty svatebni 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet