drobné škrábance
- vojtavojta
Re: drobné škrábance
Pokud se nad tim trochu zamyslis,tak snad pochopis ze nejdriv vosk a potom lestenku.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Reklama
V žádném případě! Leštěnka upraví lak a vyrovná jeho povrch. Následné se nanáší vosk. Vosk lépe přilne a plní svůj účel ochrany naleštěného laku.
Jinak umývat auto s voskem se musí. Protože špína narušuje a odstraňuje vosk. Jen je potřeba použít PH neutrální šampón.
Jinak umývat auto s voskem se musí. Protože špína narušuje a odstraňuje vosk. Jen je potřeba použít PH neutrální šampón.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
Myslím že to Vojta myslel presne tak, ale ironickyvojtavojta píše:Pokud se nad tim trochu zamyslis,tak snad pochopis ze nejdriv vosk a potom lestenku.

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak to to jsem zase nepochopil já
Jinak je katastrofa jak se někteří lidé starají o lak auta. Možná by bylo lepší kdyby auto jednou za tři měsíce projeli myčkou a udělají méně škody. I když já osobně myčky odsuzuji. Použiji jen v opravdu krajním případě v zimě.

Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
- vojtavojta
Kesi píše:Myslím že to Vojta myslel presne tak, ale ironickyvojtavojta píše:Pokud se nad tim trochu zamyslis,tak snad pochopis ze nejdriv vosk a potom lestenku.![]()
![]()

OP-COM
OP-COM

Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
Když s tím nemáš zkušenost, tak se do toho nepouštěj. Uděláš víc škody, než užitku. Lak v horším případě můžeš vybrousit, nebo spálit.
Tohle má být IRONICKY já bych řek že to myslel vážněvojtavojta píše:Pokud se nad tim trochu zamyslis,tak snad pochopis ze nejdriv vosk a potom lestenku.

Samozdřejmě že nejdřív leštěnku a pak vosk
ASTRA H 1.6 85KW
- vojtavojta
Ano,nejdriv lestenku potom vosk. Nemusis mit obavy z fleku. Pokud to delas poctive a peclive,zadne fleky nemuzou zustat. Ja pouzivam vosk a lestenku z fotky: https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view a 100% spokojenost
.

OP-COM
OP-COM