Problem s repasom turba (nevedia ho zrepasovat)
Problem s repasom turba (nevedia ho zrepasovat)
Mam opel astra 2008, 81kW motor 1.7 denzo, na turbe mam zlomenu lopatku a nevedia mi ho repasovat ze tychto turb je velmi malo ze nemaju nan suciastky.vie mi niekto poradit??? dakujem
Naposledy upravil(a) Matúš dne 16 kvě 2013, 13:24, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Georgeisin
Re: Problem s repasom turba (nevedia ho zrepasovat)
Já mám ten samý motor i rok, turbo houká, ale zatím jede. Už jsem si sháněl ceny nového turba a od Mitschubishi jsem ho našel za 15 tis.. Nevím, na kolik Tě vyjde repase, ale já osobně dám radši nové až se odporoučí.
Kolik máš najeto, jen tak pro zajímavost?
Edit: Teď koukám, že píšeš denzo, tak to asi budeš mít 81 KW nebo výše? Já mám kód motoru DTH, který by měl mít BOSCH vstřiky. Asi, nejsem si jist. Jestli nemáš DTH, tak je moje odpověď nadbytečná
.
Kolik máš najeto, jen tak pro zajímavost?
Edit: Teď koukám, že píšeš denzo, tak to asi budeš mít 81 KW nebo výše? Já mám kód motoru DTH, který by měl mít BOSCH vstřiky. Asi, nejsem si jist. Jestli nemáš DTH, tak je moje odpověď nadbytečná

Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
jasne pomylil som sa je to 81kW (opravene).......a je to dtr. Mne hucal mam tam odlomeny kusok lopatky a uz mi z neho aj tiekol olej..... ked som volal po repasiach tak ako keby nevedeli o co ide ze nemaju nahradny diel lebo tych turb nieje vela.
Uz rozmyslam aj nad tym novym no uvidim.
Mam najzdeneych 120 000 ked som ho kupoval malo 84 000 a viem ze nebolo pretacane a pritom som ho setril.
Uz rozmyslam aj nad tym novym no uvidim.
Mam najzdeneych 120 000 ked som ho kupoval malo 84 000 a viem ze nebolo pretacane a pritom som ho setril.
Jestli máš lopatku odlomenou,tak něco prolítlo turbem.Už tu byl klient,kterému při výměně filtru spadl kamínek z prstýnku na ruce a taky prošel turbem.
Turbo stojí 16069,-Kč.
Turbo stojí 16069,-Kč.
a repas turba neviete urobit???
Ne,ne.Kompletní repas se nevyplatí,tak to nikdo nedělá,oslovil jsem renomované firmy a nic.