Co takhle sraz v Jeseníkách nebo Havl.Brodě
Co takhle sraz v Jeseníkách nebo Havl.Brodě
Zdravím Vás pánové, nejsem tu moc dlouho, proto nevím jestli to není nošení dříví do lesa, ale přece. Dal by se zorganizovat někde u nás srázek kdyby se sešlo pár lidiček. Jak jste na tom s časem příští rok v létě....Dávám k uvážení s tím, že je ještě habaďej času, ale pečlivá příprava je základ.....
Konec ankety bude 31.12.09
Konec ankety bude 31.12.09
Astra 1,8 16V Irmscher
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co takhle sraz v Krkonoších
no ja jsem jediné pro!záleží kolik by jelo nasich přátel ze slovenska.protoze je to pro ne trochu dálka!co kesi?
to je pravda, ale zase by si udělali hezký výlet. A na oplátku by se mohlo někdy na Slovač. tady příjemné zázemí v jedné hospůdce, se spaním, opékáním a co hrdlo ráčí. Dalo by se to zařídit. Dělají tam srazy motorkáři i ostatní kluby.
Astra 1,8 16V Irmscher
Ja to mam kousek, tudiz jsem pro 

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kdybych mel možnost tak udělám hlasování!ale bude muset udělat milosh.protoze si myslim ze se takhle moc nedozvíme,nikdo se totiz celkově moc ke srazům nevyjadřuje.
Se těšim až to zoorganizuje někdo
kopa Háček poohromadě, už jenom pro ten pohled tam musim bejt 

Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Som zaOton píše:no ja jsem jediné pro!záleží kolik by jelo nasich přátel ze slovenska.protoze je to pro ne trochu dálka!co kesi?

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kesi neblazni.
vzdyt to mas aspon 12 hodin cesty. Myslis to ze srandy?

tak bychom se po vánocích domluvili na podrobnostech a organizaci.....Už se těším teď...
Jinak, nevím odkud kdo jste chlapi, ale např z Bratislavy do Trutnova to je cca za 5-6 hodin a jede se OK.
Jinak, nevím odkud kdo jste chlapi, ale např z Bratislavy do Trutnova to je cca za 5-6 hodin a jede se OK.
Astra 1,8 16V Irmscher
Som šiel už non stop do Mníchova alebo Hamburgu tak myslím že to je bližšie. Mimochodom ak sa mám dobre cítiť a zabaviť v partii dobrých ľudí vzdialenosť je nepodstatnáOton píše:kesi neblazni.vzdyt to mas aspon 12 hodin cesty. Myslis to ze srandy?

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan