zvuk(klepnutie,puknutie)Z19DTH
zvuk(klepnutie,puknutie)Z19DTH
Ahojte .Chcel by som vás poprosiť o radu .Mam taký problém, že pri rozbiehaní mi niečo kovové klepne z motorovej časti, robí to pri preradený alebo podradením(najme s 3 do 2) že klepne .Ale robí to aj keď idem ustálenou rýchlosťou a pridám tak klepne ale aj keď prudko uberiem. Prví krát som si to všimol, že to kleplo iba slabučko a aj to pri razantnejsiom zrýchlení no iba na 1rychlostni stupeň-a robilo to fakt malo kedy no ubehlo 1000-1200km a klepnutie je už zakaždým, pri hore uvedených situáciách. Na voľnobehu na mieste nič neklepe .Zotrvačník bol menení cca pred 2500-3000km-takze ten to dúfam nie je. Môže to spôsobovať nejaký silenblok na motore alebo prevodovke? Zatiaľ som to nemal na zdviháku, ale musím to riešiť. Tak som skúsil sem napísať ,či niekto nemá skúsenosť takúto. Ďakujem za každú radu
Naposledy upravil(a) Jakub dne 05 dub 2013, 20:58, celkem upraveno 1 x.
Škoda Octavia III kombi 1.8 Tsi 4x4 DSG
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008
- Reklama
Re: zvuk(klepnutie,puknutie)Z19DTH
Skontroluj silenbloky.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych to viděl na silntblock 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Tak problém dnes vyriešený
Bol uvoľnený silenblok na prevodovke ,asi nebol dotiahnutý na moment- boli uvoľnené všetky 3 šroby na prevodovke . Pred 2500-3000km som menil zortvačnik, ložisko,...-tak asi to zabudli v servise dotiahnuť .No hlavne je že je to už OK. Ďakujem za rady chalani, že som skontroloval poriadne tie silenbloky a že som hneď neletel do servisu 

Škoda Octavia III kombi 1.8 Tsi 4x4 DSG