Výměna oleje v převodovce
-
Výměna oleje v převodovce
Zdravím všechny,
dával jsem svou Zafiru B (r.v. 2005, Z18XER, 103kw) do servisu na výměnu mot. oleje a přinesl jsem jim i převodový olej, aby mi jej vyměnili (5st manual). Bohužel mi řekli, že nenašli výpusť ani plnící otvor (?). Máte někdo zkušenosti s výměnou převodového oleje u specifikace Zafiry viz. výše? Opravdu tam není žádná výpusť, nebo je tam nějaký háček?
Díky.
dával jsem svou Zafiru B (r.v. 2005, Z18XER, 103kw) do servisu na výměnu mot. oleje a přinesl jsem jim i převodový olej, aby mi jej vyměnili (5st manual). Bohužel mi řekli, že nenašli výpusť ani plnící otvor (?). Máte někdo zkušenosti s výměnou převodového oleje u specifikace Zafiry viz. výše? Opravdu tam není žádná výpusť, nebo je tam nějaký háček?
Díky.
- Reklama
Re: Výměna oleje v převodovce
Převodovka F17 (motor Z18XER) nemá výpustný šroub, (má pouze kontrolní šroub hladiny oleje) při výměně oleje nutno sundat spodní víko převodovky, nebo vysát olej odsávačkou, ale je pak nebezpečí, že veškerý šmír (otřepy a kal) zůstanou na dně víka převodovky.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Opel Zafira 1,9CDTI 110KW
-
Caute,prosim vas je na prevodovke kontrolka oleja,ako na motorovy olej?Napr.:Alfa 156ka ma mierku na olej aj na prevodovke.
Ma taketo nieco aj Opel ? Alebo len klasicky cez kontrolny srob? Dakujem
Ma taketo nieco aj Opel ? Alebo len klasicky cez kontrolny srob? Dakujem

Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
dakujem,no neviem ako sa tam dopracovat 

Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Kliknes hladat, napises M32 a je to druhy thread.
Az take tazke?
Az take tazke?
Astra H, Z19DT