Surne pomoc Fiat
Surne pomoc Fiat
Prosim vas surne potrebujem pomoc viem ze toto je Oplacke forum ale potrebujem pomoc s Fiatom,pisal som aj na punto forum nic,tam je to hluche.
Jedna sa o Punto 1,2 44kw 2000ka rocnik,ide oto ze auto sa nastartuje otacky su ok,ale ako nahle sa prida plyn auto zadusi a skoro zdochne po chvilke otacky zasa idu hore,ked su otacky napr uz na 3Tis tak je to super,ako ma.Sviecky,kable,filtre,vsetko je nove,je vycistena aj skrtiaca klapka,aj nanovo nastavena a nic,stale to iste,diagnostika nic neukazuje.Rozvody su ok,nie su preskocene nic,to sme pozerali.co to moze byt?Dakujem velmi pekne.A este raz sa ospravedlnujem.
Jedna sa o Punto 1,2 44kw 2000ka rocnik,ide oto ze auto sa nastartuje otacky su ok,ale ako nahle sa prida plyn auto zadusi a skoro zdochne po chvilke otacky zasa idu hore,ked su otacky napr uz na 3Tis tak je to super,ako ma.Sviecky,kable,filtre,vsetko je nove,je vycistena aj skrtiaca klapka,aj nanovo nastavena a nic,stale to iste,diagnostika nic neukazuje.Rozvody su ok,nie su preskocene nic,to sme pozerali.co to moze byt?Dakujem velmi pekne.A este raz sa ospravedlnujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
- Reklama
-
Re: Surne pomoc Fiat
Takto sa prejavuje (na Felicii)
-znecistena skrtiaca klapka (ale pises ze si cistil)
-prisavanie "falosneho vzduchu" - u mna derava hadica podtlaku ale moze to byt aj tesnenie
co este by to mohlo byt
-cidlo polohy klukoveho hriadela alebo jeho kontakt.
-prehodene kable sviecok (poradie)
- voda v benzine
-znecistena skrtiaca klapka (ale pises ze si cistil)
-prisavanie "falosneho vzduchu" - u mna derava hadica podtlaku ale moze to byt aj tesnenie
co este by to mohlo byt
-cidlo polohy klukoveho hriadela alebo jeho kontakt.
-prehodene kable sviecok (poradie)
- voda v benzine
Opel Zafira 1.8 - 88kW Royal Blue"Borůvka"
Ak je tam plastová škrtiaca klapka, tak to bude ona. Sestra mali asi dve puntá a vždy to bolo ono. Naj vymeniť, vraj nestačí vyčistiť (ex švagor robil vo fiate)
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
Dakujem ale skrtiaca klapka plastova tam nie je dam sem aj fotku.Kable su okey,kedze auto islo predtym v pohode poradie je okey,a tak sme dali aj nove kable,uz fakt neviem co to moze byt 
Falosny vzduch tiez neviem vsetko sme kontrolovali,podla mna to bude len neaka banalna chyba na ktoru treba prist

Falosny vzduch tiez neviem vsetko sme kontrolovali,podla mna to bude len neaka banalna chyba na ktoru treba prist

Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
pozeral si, alebo menil si aj palivový filter?
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Skrtiaca klapka je tam takato.
A palivovy filter to nema ma ho len v nadrzi.A auto je aj na LPG a na LPG to ide vsetko ako ma.
A palivovy filter to nema ma ho len v nadrzi.A auto je aj na LPG a na LPG to ide vsetko ako ma.
- Přílohy
-
- autokellz.png (81 bajtů) Zobrazeno 3014 x
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
foto je len ilustracne ale je tam takato klapka:
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw