kola s jinou rozteci

hombre_71

Re: kola s jinou rozteci

Příspěvek od hombre_71 » 03 kvě 2011, 16:27

Jen tak mimochodem, co to je za "hustokrutý" kola že bez nich nemůžeš být a jsi ochoten vyzkoušet jakoukoliv "prasečinu" jen aby jsi je mohl nasadit ?

Reklama

jakubino

Příspěvek od jakubino » 03 kvě 2011, 19:45

hustokruty kola bych nerekl pouze jine nez mate vsichni vy co tady vidim, originaly opel apod.
a o to ani nejde *hombre_71*, nedelam s autama neznam tohle vsechno na co se tady vas ptam.
hledam kola, ktere bych vymenil misto tech plechacu s balonima pneu.
kola sou ruzne, maji ruzne rozmery, ruzny pocet der, velikosti der.. ty co mam v oku maji vetsinou odlisne roztece, proto vymyslim a ptam se co by s tim slo udelat. a diky tem co mi doporucuji ty okliky kterym ty se divis
mimochodem, ty nosis nescafe bryle, ty ja bych na sebe nedal, stejne tak bych nechtel ty kola co mas ty, nerikam ale ze nejsou hezke a zafire nepasujou!
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 » 03 kvě 2011, 20:04

Myslím že když koukneš do techničáku a tam vepsané rozměry zadáš do vyhledávače myslím že ti vyplivne spoustu kol všech možných designů z kterých si vybereš bez toho, aby jsi musel laborovat s různými plovoucími šrouby, pokložkami, středícími kroužky a pod. Nechtěl jsem se tě dotknout, sám jsem spíše zastáncem originality než továrních "uniformních" výrobků. ...a mimochodem, ty brejle vozím v autě "prom strýčka příhodu"

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 03 kvě 2011, 20:04

Máš spoustu konfigurátorů, zadávej tam na konkrétní typ auta a požadovaný rozměr kol. Nic jinýho ti asi nejde poradit.. ;)
Opel Meriva B 1.4 88 kW Obrázek
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH

jakubino

Příspěvek od jakubino » 03 kvě 2011, 20:14

hombre_71 píše:Myslím že když koukneš do techničáku a tam vepsané rozměry zadáš do vyhledávače myslím že ti vyplivne spoustu kol všech možných designů z kterých si vybereš bez toho, aby jsi musel laborovat s různými plovoucími šrouby, pokložkami, středícími kroužky a pod. Nechtěl jsem se tě dotknout, sám jsem spíše zastáncem originality než továrních "uniformních" výrobků. ...a mimochodem, ty brejle vozím v autě "prom strýčka příhodu"
to sem si jen rypl, kdyz sem se ti dival po aute v galerce 8-)
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

Odpovědět