Tak pěkně hlasitý dvoutonový klakson jsem už dlouho neměl
 Na všech autech jsem měnil ty malé klaksonky, ale tyto jsou vážně nej. Tuším, že tyhle jsou 118 dB a mám tam celkem 3
 Na všech autech jsem měnil ty malé klaksonky, ale tyto jsou vážně nej. Tuším, že tyhle jsou 118 dB a mám tam celkem 3  Byl problém je tam narvat, ale nakonec se vše podařilo. Mechanici tam měli jeden navíc tak jsem je ukecal, aby ho tam taky přidělali. Možná to bude znít škodolibě, ale když jsem jel vyzvednou přítelkyni a když jsem k ní přijížděl autem a zatroubil těsně u ní tak jsem se lek i já uvnitř vozu. Ještě chvilku si něco mrmlala pro sebe ... Vyloženě mě to potěšilo. Ale už to dělat nebudu slibuju !
 Byl problém je tam narvat, ale nakonec se vše podařilo. Mechanici tam měli jeden navíc tak jsem je ukecal, aby ho tam taky přidělali. Možná to bude znít škodolibě, ale když jsem jel vyzvednou přítelkyni a když jsem k ní přijížděl autem a zatroubil těsně u ní tak jsem se lek i já uvnitř vozu. Ještě chvilku si něco mrmlala pro sebe ... Vyloženě mě to potěšilo. Ale už to dělat nebudu slibuju !

Jaký jsi tam dal? Je to origo Opel nebo nějaký jiný?
  Jaký jsi tam dal? Je to origo Opel nebo nějaký jiný?

ale je o dost vetší. Neměl jsem tam udělanou přípravu jak si původně mechanici mysleli takže s tím měli o trochu více práce.
 ale je o dost vetší. Neměl jsem tam udělanou přípravu jak si původně mechanici mysleli takže s tím měli o trochu více práce.
 No a jak myslíte, že to dopadlo ..... Na jedničku vítězila moje Astra a přitom mu došlo, že to nebude mít tak jednoduché. Takže na 2jku vedl o kousek zase on. Tak jsem tam nakop 3jku a držel na cca 6000 otáček a zase ho o kousek předjel. Už neměl moc místa závodit takže jsme vyhráli
 No a jak myslíte, že to dopadlo ..... Na jedničku vítězila moje Astra a přitom mu došlo, že to nebude mít tak jednoduché. Takže na 2jku vedl o kousek zase on. Tak jsem tam nakop 3jku a držel na cca 6000 otáček a zase ho o kousek předjel. Už neměl moc místa závodit takže jsme vyhráli