Tak puvodne to mel bejt benzin, ale vzhledem k tomu, ze mimo cesty do prace se budu vydavat i na delsi trasy a to nejen obcas, rozhodl jsem se pro ropu. A protoze jsem se povozil v aftomaatu, chtel bych ten.
Astra H Caravan 1,7 CDTi 81kW
Škoda Fabia Combi 1,9 TDi PD 97kW-chip
Honda XL1000V Varadero
Ahoj všem, jsem tu nový takže mě kdyžtak prosím naviguje kde dál hledat. Ale pořídili jsme si v prosinci Astru H r.v. 07 16v 85kW, údajně už modelový rok 08. Ted nacházíme drobnosti a rád bych rozšířil umění auta o couvací kameru. CD 70 Nav máme, ale nejsem si jistý zda se dá kamera napojit přímo na displej s aktivací přes couvací světlo? Popřípadě jak se to zapojí? A zda vůbec umí původní CID pracovat s podobnými dodělávkami?
Auto je z dovozu a světla v režimu "auto" svítí pouze v noci, přes den nesvítí vůbec nic, dá se to řešit přes nastavení někde v autě a nebo je potřeba vše nastavit přes OP-COM?
Díky všem
mironto píše:Ak chces cuvaciu kameru na CID, tak citaj tu: http://www.pepas.cz/projekty/opel-vcu-cz/
Zmenu svietenia je potrebne urobit preprogramovanim (napr. OP-COMom).
Dnes nějaké divné cvakání, které postupně nabývalo na síle. Po nějaké době už velice intenzivní zvuk.
4 šrouby byly docela povolené, jen McGard trochu. Kola jsem nahazoval v servisu před třemi měsíci a dotahovali je momenťákem.
Žádnou díru jsem nevymetl, sabotáž je blbost a pokus o krádež... to se mi nezdá. V životě se mi nic podobného nestalo, nějaká podobná zkušenost?
Astra H Z19DT caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE