Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak jsem to vůbec nemyslel, měl jsem namysli,že 1,6 16V je běžnej motor, ničím zvláštní. Špatně napsáno nebo pochopeno 

- Reklama
No jo, spíš blbě pochopeno  Hlavně že už je jasno, mám ten samej motor, tak sem na podobný věci holt citlivější
 Hlavně že už je jasno, mám ten samej motor, tak sem na podobný věci holt citlivější  

Hlavně že už je jasno, mám ten samej motor, tak sem na podobný věci holt citlivější
 , tak to se stydím takhle pomlouvat naše koně.Polepším se.
 , tak to se stydím takhle pomlouvat naše koně.Polepším se.Jinak teď to šlape gut a dneska budu řešit to podělaný radio
 , chtěl jsem vrazit fotky na forko a nejde mi to,jsem pc hekr na h....., prej jsou veliký nebo co to píše za bejkárnu.
 , chtěl jsem vrazit fotky na forko a nejde mi to,jsem pc hekr na h....., prej jsou veliký nebo co to píše za bejkárnu.Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
auuuu, to je mi líto, no hlavně, že se nikomu nic nestalo!

ojooooj   tak to je mi líto ! Kdyby tekla krev bylo by to ještě 100x horší. Ale stejně to zamrzí co ?
  tak to je mi líto ! Kdyby tekla krev bylo by to ještě 100x horší. Ale stejně to zamrzí co ?

tak to je mi líto ! Kdyby tekla krev bylo by to ještě 100x horší. Ale stejně to zamrzí co ?
  tak to je mi líto ! Kdyby tekla krev bylo by to ještě 100x horší. Ale stejně to zamrzí co ?Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd .... 
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
krom jednoho škrábance co jsem utrpěl naštěstí nic,jen se mi hatí plány které jsem měl   

No to jo, ale zase se nějaké krystalizují ne ? Myslím tím, že bys mohl už rovnou koupit nějaké Háčko co ty na to  

Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd .... 

to byl ten plán,doplatit úvěr na auto,prodat a koupit Háčko,ale teď to švihnu všechno do opravy a můžu šetřit dál   

ale co je to jen auto sice škoda peněz ale jsou to jen peníze ale se*e mě to
  ale se*e mě to  

ale co je to jen auto sice škoda peněz ale jsou to jen peníze
 ale se*e mě to
  ale se*e mě to  
No škoda tý chybějící havar. pojistky... já mám auta pojištěný už 10 let a akorát sem ji 2x využil na přední sklo, jinak nic (ťuk ťuk). Ale stejně bych bez havárky jezdit nechtěl.