Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Re: Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Kolego, koukam ze mas dnes narozeniny, tak gratuluji ale neodpustim si jednu pripominku, podle nekterych tvych pripominek mi prislo ze jsi fotrik aspon o 10 let starsi

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
dimi
Taky vše nejlepší a hodně zdraví. Jinak Ivo je mladej super chlapík co to ma v hlavě srovnany.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
i já bych se přidal do zástupu gratulantů a přeju Ti všechno nejlepší a od jistých lidí jenom samé dobré zprávy 
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Vcera to aj patricne oslavil, teda aspon tak mi pisal. A predvcerom mal CandyX
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám se!Všechno nejlepší Ivo!Držím palce!Ty víš proč!Myslím že je to to jediný co si přeješ!Takže ty keci kolem přání vynechám!
Všem Vám moc a moc děkuju kolegové
Oton,MikeS,máte pravdu,nic jinýho si nepřeju a dal bych za to všechno na světě,včetně Zafiry a chodil bych do smrti pěšky,ale není to bohužel v mých rukách,dnes zrovna jsme si nepřivezli z nemocnice až tak dobrý zprávy,jak by jsme chtěli,musíme jen doufat a věřit
Miloshi,ne nejsem starej fotřík,ale díky své profesi potkávám denně tolik magorů na cestách,že to až hezký není a prostě to vnímám tak,že člověk musí být na silnicích opravdu max.OPATRNÝ.Ještě jednou všem upřímně děkuju,moc jste mě potěšili,to jsem nečekal 
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Ahooj ahooj.
Jsem tu celkem nový a nemám informace, ale rozhodně Ti také chci popřát vše NEJ NEJ NEJ a hlavně zdravíčko !!!!!
Jsem tu celkem nový a nemám informace, ale rozhodně Ti také chci popřát vše NEJ NEJ NEJ a hlavně zdravíčko !!!!!
Nyní: OPEL Zafira Enjoy 1.8 140PS
Dříve: OPEL Astra G 1.4 16V 90PS
Dříve: OPEL Astra G 1.4 16V 90PS