Zafira 1.9 CDTI (88 kW) Automat Cosmo
Re: Zafira 1.9 CDTI (88 kW) Automat Cosmo
ty jsou z alu-original.cz, ne? vypadají jako originály, ale ty se dělaly až od 17" jestli se nepletu. šel bych do nich taky 

- Reklama
jo jsou od nich. I když jsem tady na "neoriginály" všichni spíš plivou, co jsem si zjišťoval tak ta značka WSP Italy (ACACIA) je poměrně stará a rozhodně neprodává žádný čínský "shit". Jinak tyhle konkrétní disky jsou vyrobený už v roce 2008, takže myslím že by mohly být i slušně vyzrálý.
mně se ty originály, kterých je tohle kopie, líbí ze všech originálů na astru / zafiru nejvíc, takže já rozhodně chválím 

su paradne a urcite nebudes lutovat
Probíral jsem se starýma fotkama a nemůžu se s vámi nepodělit o foto mého prvního oplíka. Byl to Kadett 1.6i z roku 1990. Nějaká "spešl edice" ABS, čili to auto nemělo ve výbavě prakticky nic - jen automat a to ABS
Byl to ale hodně zachovalý kousek dovezený ze Švýcarska s neuvěřitelnými 35.000 km ! Dokonce měl i servisní knížku v takové té speciální schránce u spolujezdce, o které ani ten co mi jej dovezl nic nevěděl. Interiér byl naprosto bez poskvrnky, prakticky funglofka. Sloužil nám moc dobře, škoda jen jeho konce. Žena se připletla do řetězovky a autíčko bylo na odpis
R.I.P.

Hmm, uz tehdy byla bila v mode

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ne, tehdy mi všichni říkali co jsem to za vola že si kupuju bílý auto 

Takže nový kola jsou na autě. Hurá !
Pekné 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan