ze by emvee ja uz nestih odpovedet sem zrovna kvaltoval
 ze by emvee ja uz nestih odpovedet sem zrovna kvaltoval  a jeste pospichal, abych stihl zelenou a jen tak po ocku to zahlid
 a jeste pospichal, abych stihl zelenou a jen tak po ocku to zahlid 
 ze by emvee ja uz nestih odpovedet sem zrovna kvaltoval
 ze by emvee ja uz nestih odpovedet sem zrovna kvaltoval  a jeste pospichal, abych stihl zelenou a jen tak po ocku to zahlid
Zdarec Mato! Uz ako som isiel k autu som registroval ze vedla sa postavil niekto kto pravdepodobne tiez rad jazdi H-cko. Prezradil ta znizeny podvozokmaťo píše:Dnes sme si dovolili zaparkovať vedľa trošku výkonejšej astričky pri Danubii....
Pozdravujeme Candyho
 a jedna z top kombinacii diskov a laku karoserie.   Taktiez som ocenil tvoju predvidavost ked si mi nechal viac miesta na dvere
  a jedna z top kombinacii diskov a laku karoserie.   Taktiez som ocenil tvoju predvidavost ked si mi nechal viac miesta na dvere 
Tak to jsem nebyl. Pořád platí, že jsem tě ještě nevidělvencator píše:Dneska v Hradci na Brnensky na me nekdo mavnul s tmave stribrnyho, nebo takovyho sedyho nevim jak to popsat proste barva jako ma emvee, caravanuze by emvee ja uz nestih odpovedet sem zrovna kvaltoval

Zrovna se mi pustila Metallica, tak druhou rukou jsem se mlátil do stehnaBoči píše:Včera bílé kombajn na Výškovické, něco po 18°°. Okna dokořán, "machrovskej" posez s jednou rukou na volantu ????? ...... Salám ?

| Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |