Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Re: Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
To víš že jo Dimi,ted jsi to napsal naprosto přesně.Ale už dlouho jsem se tak dobře nepobavil jak při této diskuzi

Pánové pánové, jestli Vás někoho štve, že máte bordel v autě, tak si počkejte na fotky ode mě! Dneska sem našel 14dní starej rohlík pod sedačkou. 2,5 a 0,5 letý děti, to je prostě mor na čistý, uklizený auto 
Kolego s tim nic nenadelas, jsem na tom podobne ale jelikoz skoro kazdy tyden vyklepavam koberecky tak tam ty poklady vzdy najdu 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mladej má "rangers výcvik" od mala
, manželka je naštěstí na čistotu podobný ras jako já. Vztah k autům jsem u ní vypěstoval tak daleko, že už jezdí i sama do servisu - jelikož to má po cestě do práce
, asi jsem si uměl fakt dobře vybrat 
No to teda jo,moje drahá už když se nadechuju s něčím okolo auta mě bleskově utne:Už mě s tím pos...ým autem dej svatý pokoj a běž si do něj třeba spat
Ale jinak bych ju nedal
A Zafču taky nee

Co říkáš na fotky co jsem dal do galerie ?
Víc než pěkný,moc se mě to líbí,obzvlášt ta trocha umění a ty fotky u letadel.A celkově máš Zafču pěkně vymazlenou

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
. . . . jako kdybych to už někde slyšel . . . .oblhut píše: . . . .Už mě s tím pos...ým autem dej svatý pokoj a běž si do něj třeba spat . . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
pod to se podepisu 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet