Swabelova Astra Caravan 1,9 CDTi, OPC Packet II
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Swabelova Astra Caravan 1,9 CDTi, OPC Packet II
Inzerat je uz neaktualny, od pondelka nastupujem do novej prace (chvala bohu)

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
no tak to aspoň zpráva ! Gratuluji !
Gratuluju!
Ale jinak souhlasim s hombre a corsaczkem. S jedinou vyjímkou, mně se vlastně ten OPC packet na caravanu moc nelíbí. Nějak mi přijde, že to to auto táhne k zemi, je s tím takový jako divně "přicuclý" k silnici. Asi to je správně, protože to má budit sportovní dojem, ale mně ta sportovnost prostě ke kombíku nesedí.
A teď se do mně pusťte

Ale jinak souhlasim s hombre a corsaczkem. S jedinou vyjímkou, mně se vlastně ten OPC packet na caravanu moc nelíbí. Nějak mi přijde, že to to auto táhne k zemi, je s tím takový jako divně "přicuclý" k silnici. Asi to je správně, protože to má budit sportovní dojem, ale mně ta sportovnost prostě ke kombíku nesedí.
A teď se do mně pusťte
Něco na tom bude. Přeci jen GTC je o cosi nižší než hatchback nebo karavan a tak poměry ploch vycházejí jinak. Ale bude záležet i na úhlu pohledu a taky naživo to může být dost jiné...emvee píše:...
Solik: Máš pravdu, na živo jsem karavan s OPC neviděl, soudím jen podle fotek... Třeba to je v reálu lepší 
tak to som rad ze sa to takto poriesilo a nepredas ju. Ozval sa vobec niekto?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ano ozval, vacsinou vymenou za ine auto + doplatok, ani 1 ponuka sa mi vsak nezdala...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
V reále je to niečo iné
Šwablik som rád že sa to poriešilo

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan