Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Test prvniho darku - Nikon D5100  

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

- Reklama
Tak prece jen  Toz se ty bejku pochlub co to umi
 Toz se ty bejku pochlub co to umi 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

Umi toho dost a hlavne good full hd video takze moji starou kameru na mini dv kazety uz muzu zahodit a staci jedno zarizeni  

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

To jo, min. videokamery uz jsou jak se rika jaksi "mimo misu"  Jeste se naucit vsechny ty figle co takova masinka umi a hlavne vyuzit tech jejich kvalit a dovednosti
 Jeste se naucit vsechny ty figle co takova masinka umi a hlavne vyuzit tech jejich kvalit a dovednosti  Tak fot fot fot
 Tak fot fot fot 

Jeste se naucit vsechny ty figle co takova masinka umi a hlavne vyuzit tech jejich kvalit a dovednosti
 Jeste se naucit vsechny ty figle co takova masinka umi a hlavne vyuzit tech jejich kvalit a dovednosti  Tak fot fot fot
 Tak fot fot fot 
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

Strucny manual v papirove podobe 30 stran, rozsireny na pdf 200   

Ještě by byl někdy potřeba návod pro gramlavý lidi s obrázkama na 10000 stran  Třeba moje babička má na telefon návod na 3 stránky a to tam má jenom jak se dostat do zpráv.
 Třeba moje babička má na telefon návod na 3 stránky a to tam má jenom jak se dostat do zpráv.
A když už je tu řeč o takové aparatůře, já si chci koupit na vánoce zrcadlovku asi od nikonu

Třeba moje babička má na telefon návod na 3 stránky a to tam má jenom jak se dostat do zpráv.
 Třeba moje babička má na telefon návod na 3 stránky a to tam má jenom jak se dostat do zpráv.A když už je tu řeč o takové aparatůře, já si chci koupit na vánoce zrcadlovku asi od nikonu
Muzu doporucit, ja mam Nikon D5100 v setu s objektivem 18-105, doted jsem fotil vzdy canonem, ale jen kompaktem i kdyz fotky z dovci pekny, ale zrcadlo je jinde, jak kvalitou fotek, tak ale i cenou aparatu a vahou a rozmery, do kapsy podobny "kanon" uz nedas  

Ad. zrcadlovky: Hlavni nevyhoda Nikonu proti Canonu jsou ku_evsky drahy skla (vsechny zoomy s dobrou svetelnosti), jinak s Nikonem spokojenost  
Po zkusenosti se Sigmou, a co rikal kamarad o Tamronu tak uz jedine original, bohuzel

Po zkusenosti se Sigmou, a co rikal kamarad o Tamronu tak uz jedine original, bohuzel

Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

No to jsem nezjistoval, ale svara ma canona zrcadlo a objektiv taky nebyl za par stokorun.

No jasny, ale je rozdil jestli das za "stejny" sklo 25 nebo 35  

Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"