Zabezpečení ?

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
bubo

Re: Zabezpečení ?

Příspěvek od bubo »

Obecně , Opel je jedna z nejméně kradených značek . Chtěl bych vidět amatéra , jak ti odjede s autem bez klíčku ( jak obejde imobilizér ? ) a pokud to budou profíci , tak auto natáhnou na plošinu a nepomůže ani svěcená voda . A alarm ?? Koho dneska vzruší něčí řvoucí alarm ? Absolutní lhostejnost .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Reklama

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

Bubo má pravdu. Pokud máš fakt strach, tak to pojisti. Tyhle šméčka jen stojí spoustu peněz a efekt je roven nule. Nakonec tě to přestane bavit nandávat, v autě ti to bude překážet a jednou to nenasadíš a.... ;)
stanomata

Příspěvek od stanomata »

ja som si auto poistil, zo skusenosti že mi vandali rozbili sklo, a tiež sa tu potuluju autičkári
auto mi stojí po oknom, napadla ma iba jednoducha vec, na princípe ked niekto otvarí dvere ja mam v doma v zásuvke pípatko , či by sa to dalo realizovať, takto nejako :o
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100

Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
emvee

Příspěvek od emvee »

bubo: Alarm může mít smysl - pokud máš k němu pager, na kterým vidíš, že se s autem něco děje a máš šanci se k autu dostat než případnej zloděj zmizí. Jinak máš pravdu, nikoho řvoucí auto nikoho moc nevzrušuje...
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek
hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

Tak fajn, pager ti oznámí že ti někdo krade auto. Ty tam dorazíš a tam dva odhodlaní maníci s montpákou v ruce. A co teď.... :shock:
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

teleskopický obušek sebou :mrgreen:
terezka9595

Příspěvek od terezka9595 »

Já bych doporučila tu zpátečku zamknout, ten klíč je snesitelná obeť :)
Nejpřehlednější povinné ručení je na povinné ručení porovnání, například kalkulačka od společnosti Pojišťovna ČSOB
Nerez

Příspěvek od Nerez »

Samothe píše:teleskopický obušek sebou :mrgreen:
No, pokud by mi kradli auto, na obuch kašlu a vezmu mi svého věrného kamaráda, Walther P99 :lol: :lol: :lol:
Kuči

Příspěvek od Kuči »

origo alarm je dobrá věc. když do tebe někdo někde ťukne auto začne řvát a už se otáčej lidi co se děje. tak ti viník musí dát lísteček za stěrač :lol: . Nejlepší je ale dobrá pojistka s nízkou spoluúčastí a láhev whiskey na smutek
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

GPS pres GSM. Za modul das tak 5-7 tisic, nechas skryte namontovat a pak uz jen budes platit nejakej zakladni datovej tarif na nejaky SIM karte. Jete dostanes bonus na havarijko.
Odpovědět