ale musím říct, že se to stalo na useku který se poté napojuje na dálnici akorát jsem ještě byl v obci ..
 ale musím říct, že se to stalo na useku který se poté napojuje na dálnici akorát jsem ještě byl v obci ..a v 5 ráno je tam provoz prd prd tak se tam někdy projedu jak šílenec abych trošku protáhl auto
 ale musím říct, že se to stalo na useku který se poté napojuje na dálnici akorát jsem ještě byl v obci ..
 ale musím říct, že se to stalo na useku který se poté napojuje na dálnici akorát jsem ještě byl v obci ..Hlásil mi tohle: 0304 Zážeh válce 4 - chybějící zápalyvojtavojta píše:Jakou chybu hlasil op-com?pueblo píše:Svíčky mám 3 tis. km nový, ale jak říkáš, pro jistotu na ně ráno kouknu, až bude světlo.

.
.Někde se ten nárůst výkonu musí projevitGeorgeisin píše:Dnes jsem měnil ruplou H7 vpravo, před měsícem a půl H7 vlevo a před 3 měsíce zadní žárovku. Nějak hodně praskaj...).

| Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |