Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No maj tam blby udaje co nadelas  

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jinak je to fofr 700MB za 2minutky.... 
Edit: i když..... teď jsem si to přepočítal a asi to maj dobře.... za minutu cca 450MB.

Edit: i když..... teď jsem si to přepočítal a asi to maj dobře.... za minutu cca 450MB.
					Naposledy upravil(a) Oťas dne 19 pro 2011, 20:53, celkem upraveno 2 x.

Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
No ujde to  

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Tak jsem potkal známeho, má opel astra ve střibrné metalíze dovoz z německa.. víc nevím ale řekl mi jen toto "za 3 roky jedna žárovka!" Mam dneska krásný vánoce !!  ))
))

))
))Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
když vybereš dobrý kousek   já za rok a půl taky jedna žárovka
 já za rok a půl taky jedna žárovka  

Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Přesně,můj kousek taky žárovky,filtry,kompresor klimatizace,destičky,kotouče,krytku podběhu,přední světla,kola  

Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004

Mrkef ty mas vlastne novy auto 

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006

Ještě mě čekaj sedačky přední a klimatizace pořád nefunguje,ikdyž akční členy jsou ok a tlak konstantní,takže mi kluci řikali,že to vypadá na přetlakový ventil - nový stojí 3 kolíky
  Ještě mě čekaj sedačky přední a klimatizace pořád nefunguje,ikdyž akční členy jsou ok a tlak konstantní,takže mi kluci řikali,že to vypadá na přetlakový ventil - nový stojí 3 kolíky   ,potom ještě repráky do předních a zadních dveří
  ,potom ještě repráky do předních a zadních dveří   
 A po týhle pohádce to bude teď komplet,ale nebojim se toho,že si nenajdu něco dalšího,třeba jako olejové čerpadlo asi vyměním,gufero pod rozvody,takže možná zfouknu rozvody,dál si myslim,že pošlu celej lauf i s katem do hajzlu a fouknu tam sportovní lauf,protože vlnovec a poslední díl nejsou zrovna funky fresh.

No a to jsme se vlastně ještě nedostali na karoserii,kde mám taky své plány,ale mám ještě hodně velké otazníky,jakou barvu do kombinace s mojí zlatou + jakou grafiku,aby to dalo rozumný celek,zkrátka,aby Astra nevypadala,jak od kolotočářů.

Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004

hezky no ja mam cerstve novy zhavici svicky po zime to vypada na novy vybojky do svetel jinak snad vse ok
 hezky no ja mam cerstve novy zhavici svicky po zime to vypada na novy vybojky do svetel jinak snad vse ok 
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999