sikovny(í), dej mi detail svetla mas prosim?
Detlef měl zadání jasný a zbytek jsem nechal na jeho kreativitějakubino píše:jo a Detlef se mohl vyradit daleko vic si myslim
No, tak detail rozdělanýho světla určitě nemámjakubino píše:potrebuju navodsikovny(í), dej mi detail svetla mas prosim?
sladas opc píše:no vypada to pekne o tom zadna..ale ja co jsm slysel tak rozdelane svetlo uz nikdy tak neslepis jak od vyroby a mlzi se..co je na tom pravdy nevim..
sladas opc píše:s vymenou skla na aute tohle moc spolecneho nema..sklo ma pevny tvar a krasne prilne ke karoserii..kdezto ty svtela kdyz rozebiras a ruzne nahrivas tak se to zkrouti a zdeformuje proto to pak dela problem..je to potreba nahrat vic nez dost abys to rozdelal..par lidi tohle prave prave resilo ruznyma zpusobama ze to davali do trouby nebo nahrivali ruzne horkovzduskou atd vzdy se svetla znehodnotili....pokud tobe se to podarilo tak klobouk dolu
pivita píše:Ahoj všem,
Prodávám svoji Astru, více info a fotek je zde:
https://www.sbazar.cz/pivita/detail/181 ... stra-h-gtc
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |