petriot píše:Pak už Ti zbývá odřezat aretační zobáček repra a silikonem jej utěsnit anebo pod čalouněním dveří, jak je nalepená průhledná fólie, tak ji překontroluj - hlavně dole, jestli dobře těsní a neodlézá. Popř. ji podlep/přelep. Jinak mě nic jiného nenapadá. Já měl stejný problém. Prvně repro, tam se to neodstranilo na 100%, ale přetěstěním té fólie se to vyřešilo na 100%.
Tiež patrím medzi "pochcánky". Zateká mi do dverí popod reprák. Postupoval som ako je tu uvedené, odrezal som aretačný kolík, utesnil a tieklo ďalej. Voda sa hromadila na spodu repráku a nakoniec kadesi pretiekla. Keď som vybral reprák, vylial som z neho vodu. Ohromné opel riešenie...vodou chladené repro. Potom som telo repráku prekryl fóliou a tak ho vsunul do otvoru a priskutkoval. Fóliu som reprákom privrel do otvoru, čo asi neni moc tesniace

tieklo to. Potom som fóliou prekryl len do hornú časť repráku, urobil akúsi "striešku" a spodnú časť fólie som nechal volne visieť do dutiny dverí, nech voda po nej nelezie pod reprák. Ani to nepomohlo.
Už neviem, čo ďalej... uvítam akúkoľvek radu. Teraz ma napadá, či ten odrezaný "aretační zobáček" neslúžil ako odvod vody. To už je fuk, už je preč a hlavne - tieklo to s ním aj bez neho. Už si pripadám jak pacient od Chocholouška.
Ďakujem za rady!