v cem jsou masky-listy jine?
  v cem jsou masky-listy jine?Astra GTC 2.0T
Re: Astra GTC - bílá turbína
nevidim zadny rozdil...  v cem jsou masky-listy jine?

v cem jsou masky-listy jine?Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

- Reklama
Jedna je stříbrná přelakovaná na bílo a druhá je nalakovaná na plnič. V tom je rozdíl   Hodně lidí mi řikalo, že to držet nebude a měli pravdu. A to sem to zdrsnil celkem dost
 Hodně lidí mi řikalo, že to držet nebude a měli pravdu. A to sem to zdrsnil celkem dost

Hodně lidí mi řikalo, že to držet nebude a měli pravdu. A to sem to zdrsnil celkem dost
 Hodně lidí mi řikalo, že to držet nebude a měli pravdu. A to sem to zdrsnil celkem dostRe: Astra GTC - bílá turbína
jo to me napadlo... ja na svojem pozoruji, ze mnou lakovane casti jako jsou kryty zrcatek, listy kolem auta a kliky dveri se zacinaji na par mistech loupat - z cehoz nejsu nadseny,.. tak snad ti to vydrzi, melo by   tak uzivej, vypada to jak pred tim
  tak uzivej, vypada to jak pred tim  

Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja mam taky nalakovanou tu listu co se prodava chromova a drzi to!!drive jsem zkousel strikat sprejem a to nedrzelo ikdyz jsem dal plnic a td..proste ted uz je to v pohode..tak nevim kde muze byt chyba

Opel Astra OPC

To dělají i díly z lakovny. Když jsem měnil po ťukanci přední nárazník, tak ten byl použitý červený, lakoval se na bílo a už jsem našel místo, kde se klube červenej lak. Je to na rohu blatníků. Takže asi úplně normální u dílů, které se přelakovávají...

ja sem listy, kryty zrcatek a kliky taky daval napred plnicem ve spreji, pak az lak.. loupe se, tuknes klickama do kliky a je to  

Nerez: Boužel máš pravdu. Můj zadní lakovanej díl nárazníku, kterej sem měnil z OPC, tak sem našel prasklou barvu cca centimetr v záhybu  Jestli to bude pokračovat, asi celou barvu sloupu, zdrsním až na plast a nechám znovu nalakovat. Jak sem si všiml, tak už předemnou byl znovu lakovanej. Takže 3 vrstvy laku
 Jestli to bude pokračovat, asi celou barvu sloupu, zdrsním až na plast a nechám znovu nalakovat. Jak sem si všiml, tak už předemnou byl znovu lakovanej. Takže 3 vrstvy laku
jakubino: a co zdrsnění před plničem?

Jestli to bude pokračovat, asi celou barvu sloupu, zdrsním až na plast a nechám znovu nalakovat. Jak sem si všiml, tak už předemnou byl znovu lakovanej. Takže 3 vrstvy laku
 Jestli to bude pokračovat, asi celou barvu sloupu, zdrsním až na plast a nechám znovu nalakovat. Jak sem si všiml, tak už předemnou byl znovu lakovanej. Takže 3 vrstvy lakujakubino: a co zdrsnění před plničem?
nee, nezdrsnoval sem, jak by ot vypadalo  

Pak se nediv, že Ti to nechytlo. Musíš to přejet jemným šmirglem;)

no ja nevim, kov bych brousil to ano ale plast ne - ty si brousil masku,listu kdyz si to lakoval? jak to vypada pri detailnim pohledu, nemas tam vroubky?..  nejake zkusenosti s barvama a lakovanim mam.. proto se dava plnic prece ne aby barva chytla, treba sem obesel uplne zakladni vec pro lakovani a ted se divim, nedovedu si predstavit, ze bych prebrusoval listy kolem auta, ty jsou hrube uz tak moc, a prebrousit i tim jemnym smirglem by to neslo.. 
no uvidime, kryty zrcatek drzi krasne, problem je s klikama, ale cert vem, auto slouzi a s temito malymi nedostatky pocitam, no nemam(e) ferrari...

no uvidime, kryty zrcatek drzi krasne, problem je s klikama, ale cert vem, auto slouzi a s temito malymi nedostatky pocitam, no nemam(e) ferrari...