Ked to chces riesit aspon takto ako ja, tak jednu sobotu na to obetujes....
paradoxne, najviac prace mi zabrali zadne repraky a instalacia redukcnych podloziek na ne. Problem bol v tom, ze redukcne podlozky co som si objednal boli aj na priemer repro 100mm aj na 130mm. Aby som tam dostal 130mm musel som odstranit redukcny kruh pre 100mm. a este ako bonus mi nesedeli diery na redukcnej podlozke k priskrutkovaniu na dvere. Aby toho nebolo malo, este aj uchyty na reprakoch nesedeli, musel som prevrtavat nove....
takto to neznie moc zle, ale ked prichadzas na jednotlive nezrovnalosti postupne a pri opätovnej montazi, tak to dost zdrzi a hlavne nasere....
Diery v reprakoch sa daju lahko vyriesit, a to tak, ze treba kupit repraky s dierami na obvodovom kruhu a nie s vycnievajucimi 4 uskami pre uchyt reprakov....
lepenie tlmiacich materialov islo celkom rychlo a hladko, ale kedze toho bolo celkom dost, tak to zabralo nejaky ten cas.
Pre tych co nikdy nedavali dole vnutorny obklad dveri, tak podla mna trocha nestastne je rieseny. Konkretne v spodnej urovni okna je uchyteny na 4 spinkach a drzia dost pevne - treba na to viac sily a hrozi odlomenie alebo v lepsom pripade odlepenie plastoveho falcu obkladu, ktory je zarazeny v spinkach.... proste, treba byt pri tom opatrny...
este jeden postreh - k novym prednym reprakom bola aj vyhybka, no bez nej to hralo neporovnatelne lepsie, ako frekvencne tak aj vykonovo.... takze repraky som napojil len jednoducho napriamo a je to OK.
Ten vykonovy rozdiel bol pravdepodobne v impedancnom "neprisposobeni" vyhybky novych repro k radiu, frekvencny v nekvalite vyhybky (staci pozriet na cenu...).
V kazdom pripade, viackrat tu na fore spominane repro Pioneer su super, ale dost drahe a v podstate za cenu tychto jednych som auto vytlmil a vymenil aj predne aj zadne repraky...
Kamos menil origo repro za tieto Pioneer ale k radiu CD30, no z mojho pohladu su to vyhodene peniaze, zlepsenie zvuku je minimalne...(hlavne v pripade tohto radia, vo vyssich radiach to je urcite lepsie...)
Ja som max spokojny s mojim novym audiom...