nováček- astra GTC

Co se jinam nehodí pište sem
honza
Kontaktovat uživatele:

Re: nováček- astra GTC

Příspěvek od honza »

Takže fotky už jsou v Club Cars. Děkuji všem za pochvalu auta. doufám že bude vše v pohodě.
Pánové takový malí dotaz. nevím jak najít v palubním počítači.údaje o spotřebe,průměrné rychlosti atd. našel jsem pouze teplotu,cas a datum. jo a jěště na co je tlačítko TP ???
Reklama

corsaczek

Příspěvek od corsaczek »

Palubni pocitac se ovlada sipkou nahoru a dolu, ktera je na radiu v takovem tom 4smernem krizi. Takze nejdriv bys mel zmacknout "BC" nekde kolem ovladani hlasitosti a pak tema sipkama listujes. Jo a sipka vpravo (takova na ktery je i ctverecek) ma tu funkci, ze kdyz ji podrzis dele, tak se smaze aktualni udaj na displayi (napr. prum spotreba) a kdyz ji drzis dokud se nerozsviti hvezdicka, tak pak se smazou vsechna data (sporeba, rychost, stav km...). Aspon tak to vsechno funguje u radii CD30...
TP je dopravni zpravodajstvi. Kdyz ho zmacknes behem "dopravniho vstupu", tak se ti to prepne zpatky na puvodni zdroj hudby. Prioritu dopr. zprav si zapnes/vypnes tim, ze mas TP bud v zavorkach [TP] nebo bez nich.
honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

jj díky moc za info. hned zítra všechno vyzkouším. ono těch otázek bude asi víc časem,ale vidím že tady jsou dobří lidi,kteří poradí.
díky za info.
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

Tady si můžeš stahnout manuál k vozu :arrow: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... ?f=18&t=23
honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

Čau tak jsem to vsechno zkousel a nic. tlačítko BC tam mam,kdyz ho zmačknu,objevý se mi tam TIMER ,když začnu listovat šipkama,tak se mi přepíná akorat tak rádio( stanice). a není tam ani žádný ctvereček u pravé šipky na vymazání.
Připadá mi jako by tam palubní počítač ani nebyl ale Tlačítko board computer tam je,tak nevím.zkuste mi jeste please poradit. díky
corsaczek

Příspěvek od corsaczek »

ostatni mi mozna opravi, ale to ze tam je tlacitko neznamena, ze ten pal. poc. mas... takze jedine aktivovat. stejny problem se resi v sekci elektroinstalace/pal.pocitac - aktivace, tam ti mozna poradi vic.
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

mě se přehazuje z timeru na spotřebu tím kolečkem uprostřed -čím ovládáš hlasitost rádia...
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

Plácl jsem nesmysl!Spletl jsem si to s ovládáním klimatizace!timer a spotřebu přehazuju šipkama!Pardón :D
CandyX

Příspěvek od CandyX »

Vsetko smeruje k tomu ze buduci tyzden budem rovnako oznaceny ako nazov tohto thread-u. Od vcera ked som ju zhliadol u dealera je pre mna kazda hodina ako cely nekonecny den.
Přílohy
Back.jpg
Front.jpg
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

další krásné GTC slinty slint :D pak sním do club cars 8-)
Odpovědět