nováček- astra GTC
- honza
- Kontaktovat uživatele:
Re: nováček- astra GTC
Takže fotky už jsou v Club Cars. Děkuji všem za pochvalu auta. doufám že bude vše v pohodě.
Pánové takový malí dotaz. nevím jak najít v palubním počítači.údaje o spotřebe,průměrné rychlosti atd. našel jsem pouze teplotu,cas a datum. jo a jěště na co je tlačítko TP ???
Pánové takový malí dotaz. nevím jak najít v palubním počítači.údaje o spotřebe,průměrné rychlosti atd. našel jsem pouze teplotu,cas a datum. jo a jěště na co je tlačítko TP ???
- Reklama
Palubni pocitac se ovlada sipkou nahoru a dolu, ktera je na radiu v takovem tom 4smernem krizi. Takze nejdriv bys mel zmacknout "BC" nekde kolem ovladani hlasitosti a pak tema sipkama listujes. Jo a sipka vpravo (takova na ktery je i ctverecek) ma tu funkci, ze kdyz ji podrzis dele, tak se smaze aktualni udaj na displayi (napr. prum spotreba) a kdyz ji drzis dokud se nerozsviti hvezdicka, tak pak se smazou vsechna data (sporeba, rychost, stav km...). Aspon tak to vsechno funguje u radii CD30...
TP je dopravni zpravodajstvi. Kdyz ho zmacknes behem "dopravniho vstupu", tak se ti to prepne zpatky na puvodni zdroj hudby. Prioritu dopr. zprav si zapnes/vypnes tim, ze mas TP bud v zavorkach [TP] nebo bez nich.
TP je dopravni zpravodajstvi. Kdyz ho zmacknes behem "dopravniho vstupu", tak se ti to prepne zpatky na puvodni zdroj hudby. Prioritu dopr. zprav si zapnes/vypnes tim, ze mas TP bud v zavorkach [TP] nebo bez nich.
- honza
- Kontaktovat uživatele:
jj díky moc za info. hned zítra všechno vyzkouším. ono těch otázek bude asi víc časem,ale vidím že tady jsou dobří lidi,kteří poradí.
díky za info.
díky za info.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady si můžeš stahnout manuál k vozu
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... ?f=18&t=23

- honza
- Kontaktovat uživatele:
Čau tak jsem to vsechno zkousel a nic. tlačítko BC tam mam,kdyz ho zmačknu,objevý se mi tam TIMER ,když začnu listovat šipkama,tak se mi přepíná akorat tak rádio( stanice). a není tam ani žádný ctvereček u pravé šipky na vymazání.
Připadá mi jako by tam palubní počítač ani nebyl ale Tlačítko board computer tam je,tak nevím.zkuste mi jeste please poradit. díky
Připadá mi jako by tam palubní počítač ani nebyl ale Tlačítko board computer tam je,tak nevím.zkuste mi jeste please poradit. díky
ostatni mi mozna opravi, ale to ze tam je tlacitko neznamena, ze ten pal. poc. mas... takze jedine aktivovat. stejny problem se resi v sekci elektroinstalace/pal.pocitac - aktivace, tam ti mozna poradi vic.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mě se přehazuje z timeru na spotřebu tím kolečkem uprostřed -čím ovládáš hlasitost rádia...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Plácl jsem nesmysl!Spletl jsem si to s ovládáním klimatizace!timer a spotřebu přehazuju šipkama!Pardón 

Vsetko smeruje k tomu ze buduci tyzden budem rovnako oznaceny ako nazov tohto thread-u. Od vcera ked som ju zhliadol u dealera je pre mna kazda hodina ako cely nekonecny den.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts