Devil Eyes a Astra H

Úpravy od motoru až po plasty
Westler

Re: Devil Eyes a Astra H

Příspěvek od Westler »

CandyX: vyfotit realnou barvu svetla je temer nemozne, ani pri pevnem nastaveni vyvazeni bile to neni ono. Jedina moznost je prime srovnani, tj. bud 2 auta vedle sebe a nebo svetla jednoho auta mezi sebou (proto u svetel s xenonama vypadaji parkovacky zlute a skoro kazdej je ma tendenci menit za diody). Spis me ale zarazi ty "kuzele" ktery to kresli, posunutou zarovkou to asi nebude, protoze to vypada identicky u obou svetel. Jak se s tim jezdi v noci v porovnani s puvodnima lampama s H7?

Celkovy design je pekny, diody super a k bile to ladi 8-)
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Reklama

mirek81

Příspěvek od mirek81 »

candyx vypadá to super 8-) mět groše navíc, byla by to první věc kterou si pořídím. takhle můžu jen tiše závidět :twisted: krasnej kočár ;)
1.7 cdti 74 kw
hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

Kdyby to aspoň nemělo tvar jako diody na Audi A5 :x , kdyby udělali tvar "růžků" jako má Insignia nebo Astra J bylo by to good, ale takhle neé
CandyX

Příspěvek od CandyX »

Westler píše:CandyX: vyfotit realnou barvu svetla je temer nemozne, ani pri pevnem nastaveni vyvazeni bile to neni ono. Jedina moznost je prime srovnani, tj. bud 2 auta vedle sebe a nebo svetla jednoho auta mezi sebou (proto u svetel s xenonama vypadaji parkovacky zlute a skoro kazdej je ma tendenci menit za diody). Spis me ale zarazi ty "kuzele" ktery to kresli, posunutou zarovkou to asi nebude, protoze to vypada identicky u obou svetel. Jak se s tim jezdi v noci v porovnani s puvodnima lampama s H7?
Jou, dat k sebe dve auta by bolo best riesenie. Ako spominas tu posunutu ziarovku, tak po dobrej hodke laborovania so sklonom a smerom svetiel, som iba uplnou nahodou zistil ze ziarovka moze mat v cocke asi tak tri polohy. Samozrejme max efektivitu ma len ked je umiestnena v ohnisku cocky. V noci maju jediny problem, ze priestor za krajnicami prijatelne osvetluju asi iba tak na prve 2/3 dosahu svetla. Prave svetlo by este par mm von znieslo pootocit, ale ked sa to prehnalo vzniklo hluche miesto v strede cesty.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

Nebo kazde svetlo jine a nafotit.

Nekam jsem tady daval moje zkusenosti/fotky zarovek, kde jsem srovnaval Osram Night braker, Philips bluevision, obycejnou zarovku a PIAA zarovky. Kdyz nemas s cim porovnat, taj to vypada vsechno stejne. Daval jsem do kazdeho svetla jinou a pak se to trochu porovnat da.
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

CandyX píše:"zkazi" by som to az nenazval, ale zdaleka to nie je ani to najlepsie. Ak svitivost porovnavas so xenonami, tak zial "hodne spatne" svietia akekolvek halogeny. Zo stranky designu je na tych blinkroch proste az prilis chromu. Skor by som ich vnimal iba ako jednu z alternativ k original halogenom, hella xenonom, angeleyes-om a k variaciam svetiel s roznymi mracitkami
neporovnavam s xenonama ale s origo svetlama a ma i vlastni zkusenost ze origo svetla sviti o dost lepe nez tyto tuningove neznackove svetla...
Opel Astra OPC
Midzi

Příspěvek od Midzi »

no ja ked porovnam origo so sluzobnym Roomsterom tak Astra bohuzial vychadza horsie. Ale beriem ze Roomser je predsa len mladsie auto. Nie o vela ale predsa.

Tieto svetla nie su najhorsie ale asi by som si ich nedal. Ale na aute vypadaju podstatne lepsie ako samostatne.
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

No jo no. Nechapu proc vsechny neoriginalni svetla musej bejt tak kycovity. Proc se snazi o napodobeniny Angel eyes, devil eyes atd. Proc nekdo nedela obycejne svetla bez tehle blbin, ktery by nevypadali kycovite. myslim, ze by si je spousta lidi koupila.
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

jj mas pravdu ty svetla jsou kycovity a nejhorsi na tom je ze kvalita je hodne bidna...spatne to sviti a to radoby denni sviceni dlouho nevydrzi a vubec nesviti tak vyrazne jako by melo sviti denni sviceni...
Opel Astra OPC
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

No u ostatnich aut to nesleduju, ale treba kamos ma IV Golfa a kupoval neoriginalni svetla s cockou od Zviratka co je i tady na foru a ty svetla si na nic nehrajou, vypadaj prakticky jako originalni halogeny s parabolou, jen maj cocku. Nevypadaj vubec kycovite. On je teda provozuje s hidkama, takze nevim jak svitej se zarovkou, ale s tema xenonama maj rozptyl svetla hezkej. Pekne rovnomernej. Zadny dva kulaty kuzely jak tady ty co se tu o nich pise na astre. Takovy bejt na Astru, tak uz jsem si je pravdepodobne koupil.
Odpovědět