Celkovy design je pekny, diody super a k bile to ladi

Jou, dat k sebe dve auta by bolo best riesenie. Ako spominas tu posunutu ziarovku, tak po dobrej hodke laborovania so sklonom a smerom svetiel, som iba uplnou nahodou zistil ze ziarovka moze mat v cocke asi tak tri polohy. Samozrejme max efektivitu ma len ked je umiestnena v ohnisku cocky. V noci maju jediny problem, ze priestor za krajnicami prijatelne osvetluju asi iba tak na prve 2/3 dosahu svetla. Prave svetlo by este par mm von znieslo pootocit, ale ked sa to prehnalo vzniklo hluche miesto v strede cesty.Westler píše:CandyX: vyfotit realnou barvu svetla je temer nemozne, ani pri pevnem nastaveni vyvazeni bile to neni ono. Jedina moznost je prime srovnani, tj. bud 2 auta vedle sebe a nebo svetla jednoho auta mezi sebou (proto u svetel s xenonama vypadaji parkovacky zlute a skoro kazdej je ma tendenci menit za diody). Spis me ale zarazi ty "kuzele" ktery to kresli, posunutou zarovkou to asi nebude, protoze to vypada identicky u obou svetel. Jak se s tim jezdi v noci v porovnani s puvodnima lampama s H7?
neporovnavam s xenonama ale s origo svetlama a ma i vlastni zkusenost ze origo svetla sviti o dost lepe nez tyto tuningove neznackove svetla...CandyX píše:"zkazi" by som to az nenazval, ale zdaleka to nie je ani to najlepsie. Ak svitivost porovnavas so xenonami, tak zial "hodne spatne" svietia akekolvek halogeny. Zo stranky designu je na tych blinkroch proste az prilis chromu. Skor by som ich vnimal iba ako jednu z alternativ k original halogenom, hella xenonom, angeleyes-om a k variaciam svetiel s roznymi mracitkami
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |