Astra H 2008 - nízké sedadla?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
corsaczek

Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?

Příspěvek od corsaczek »

Nebojim se, že pokud jezdíš teď s Feldou za 7, tak že s Astrou 1.8 budeš jezdit za 10.
Reklama

Thom

Příspěvek od Thom »

ok díky, mám to rezervované, zítra se jdu povozit a snad i pokochat :)))) (haha víte, že kochat znamená polsky milovat? teda trošku jinak se to píše a vyslovuje...)

dneska si ještě zavolám do nějakého servisu, co můžou zjistit z VINka a snad mě pošlou servisku... jsou ochotní, jen na tu první žádost mě slečna místo servisky poslala kopii záručního listu od zamykání zpátečky :D

a taky jsem zvědavý jestli ty plechové 15ky na kterých to je, jsou v techničáku... nj z Německa to určitě dovezli na 17" hliníkách.. ale tady už to jeden majitel měl.. :D

já se táááák těším!!! :D
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback

Filipe

Příspěvek od Filipe »

Páni dúfam že to nebude vadit ked sem dám tento odkaz. http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... asrc=st|fs čo si myslíte o tejto astre? Oplatilo by sa to za tie peniaze?
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

tak nějak normal jen má lpg a turbo
OPLIKK

Příspěvek od OPLIKK »

No připočítej ještě taky dovoz a přepis auta .To ti taky cenu zvedne
. taky jsem to celý zažíl takže vím o čem píšu ;)

ASTRA H 1.6 85KW
silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver »

a v neposlednom rade este aj nasa slavna dan.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk »

Podla mna ten tiez vie preco to uz predava ked je treti majitel auta a pomer km/vek mi vychadza najazd nejakych +- 15000 km/rok co nie je vela na to ze je tam plyn.A to by som mal este jednu poznamku ohladne toho,ale zdrzim sa komentaru. :|
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Thom

Příspěvek od Thom »

tak jsem zpátky z Olmiku(Uničova) a s přítelkyní jsme měli krásný výlet, ale asi Vás víc zajímá co Astřička... :mrgreen: ....takže...

Vzhled
Je krásná :))) sice není modrá, ale tento odstín stříbrné je relativně hezký... a krásná je taky uvnitř... pro mé laické oko, vše vypadá hezky, neopotřebovaně a je to veeelký rozdíl oproti všem jiným co jsem viděl... i když se mě nezdá ten malý nájezd (podle servisky první dva roky 3500km/rok pak dva roky 8000km/rok).. kdo by si koupil 103kW auto aby s ním jezdil na nákupy? každopádně navenek pěkné, na vnitřnosti se podívá už Romanovo oko...

Výkon
ehm... wow.. prosím majitele GTC apod. ať si tohle nečtou, jinak mě budou mít za největšího klobouka :D ale mě ten výkon fakt hodně překvapil.... trošku to přeženu, když řeknu, že trhá asfalt nejen oproti felicii (ještě aby ne, když má 2x větší stáj) ale i oproti 1,6! vůbec jsem nečekal, že to bude tak velký rozdíl...
Už jen v nízkých otáčkách při jemném šlapání na plyn je velmi znát, jak hezky zrychluje a že má dostatek rezerv, kdyby na to člověk opravdu šlápnul... Což jsem taky trošku zkusil a byl velmi mile překvapen :)

Sedačky
Sportovní sedačky jsou super, jak svým bočním i sedákovým vedením, tak se vším nastavením... ALE jsou ještě níž než ty obyčejné... což mě teda moc nevyhovuje... díky kvalitnímu nastavení a to hlavně dobré bederce však doufám, že mě z toho záda bolet nebudou a že jakmile si najdu svou polohu, tak že budu i velmi pohodlně sedět... jaký je rozdíl oproti COSMO sedačkám? nastavení i tvar jsou stejné, takže cosmo je polokůže plus je výše posazená?

Výbava
Stříbrné lišty na prazích s nápisem Astra jsou opravdu krásné :) stejně tak lišta na palubce a dveřích, která je v inzerátu popsaná jako dřevěné obložení :D
Možnost AUTO zapnutí světel mě taky překvapila a moc potěšila, vůbec jsem nevěděl, že to Astry v nějaké výbavě mají...
Přítelkyně zas měla radost z osvětleného zrcátka spolujezdce :D :D což teda netuším jestli je běžné, protože tam nesedávám:) , ale taky jsem to nečekal...
Tlačítko SPORT... ESP jsem nezkoušel vypnout, ale předpokládám, že by to mělo jít vždy, když je tam sport režim? Pokud ne, tak se myslím dá tato funkce doprogramovat?

a teď asi to nejzajímavější... to jest chování bazaru a případná koupě...

Byli jsme domluveni na dnešní dopoledne a v 9 ráno, kdy jsme byli s přítelkyní ještě v posteli na penzionu v Olmiku, mě volá slečna, že kdy přijedu, že mají dalšího zájemce, který to chce koupit, ale že mě slíbili rezervaci... Tak jsme "pro jistotu" ani nesnídali a za hodinu byli tam.
První věty prodejce byly o tom, že druhý zájemce tu byl včera měl tu mechanika, ten zkontroloval celkový technický stav vozidla, VIN, km, motor atd že je vše v pořádku a že byl jen lakovaný jeden nárazník a dveře a že klepe pravý přední čep, který bude potřeba vyměnit, ale to je max 2500.
Tady se chci zeptat je normální, že po 64tis km klepe čep a je pravda, že výměna je opravdu do těch 2500kč?

Teď přichází to nejzajímavější... V průběhu zkušební jízdy zazvonil telefon a prodejce do něj říká: "Zrovna to projíždíme s prvním zájemcem, ještě Vám nemůžu nic říct, záleží na tom jestli to bude chtít"

Pak se mě zeptal jestli to beru. Já že se mě líbí, že ji chci, ale první ji musí vidět mechanik. Tak prej, že ať dám zálohu a oni počkají a POZOR, protože ten druhý kupce to chce a hned dnes by přijel z penězi. První myšlenka byla: Tak proč už to auto nemá a proč to prodáváte mě, když Vám on dá dneska peníze a u mě to ještě ani neviděl mechanik?

Tohle se mi zdálo při nejmenším podivné, avšak auto vypadá ok, já jej chci a tak jsem dal zálohu 5tis s tím, že jsem si vynutil do ní napsat, že pokud se objeví závažná závada, tak mi to v plné výši vrátí. Cenu opravy, která by stanovila, co je závažná závada, už jsem tam neprotlačil...

Ve středu, nebo pokud by si našel Roman čas, tak dříve (třeba v pondělí? :D) to jedem zkontrolovat a snad odvézt domů!!!
Takže prosím, PROSÍM ať je vše v pořádku a já mám konečně autííí...

PS: fakt mě budete považovat za klobouka, ale ten výkon je teda až až... :D každopádně všichni říkáte že spotřeba plus minus stejná, k tomu hlavně lepší spolehlivost a když to pak ještě dám na LPG.... juch to bude autíčko jedna radost! pomalu mám chuť začít hledat liťáky, je to na plechových 15kách....

PS2: spekulace o tom jak to bylo doopravdy nemá smysl, sám o tom nechci vůbec přemýšlet, nejlepší bude, když Roman řekne co a jak ;)
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback

power2

Příspěvek od power2 »

Pan klobouk :mrgreen: Tak ať to vyjde, astra je fajn auto 8-)
Naposledy upravil(a) power2 dne 23 úno 2013, 23:02, celkem upraveno 1 x.
oblhut

Příspěvek od oblhut »

Promin,ale říkáš,že se Ti zdálo jejich chování přinejmenším podivné?Z toho co čtu bych řekl,že je to hodně slabý slovo :(
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Odpovědět